Ozman Eğitim Yurt Dışı Danışmanlığı Sorunu

23 Haziran 2023 17:53

Katar'da vize randevum vardı. Pasaportumun 5 ayı kalmıştı. Ozman'a bunu bildirmeme rağmen Katar'ın 6 aydan az pasaport kabul etmediğini söylemedi. Check-in bölümünde öğrendim ve uçağa alınmadım. Katar biletim İstanbul biletim kalacak yere ödediğim param yandı mağdur edildim. Ozman'a bildirdiğimde ise sadece 'konuşulması gerekirdi ama olan oldu. Artık' dendi. Hem param yandı hem hayallerim.

Orhan

2021 yazında Ozman şirketine başvurduk. Kardeşimin work and travel'a gitmesi için. Fakat pandemiden dolayı iptal oldu ve 2022 yazı için anlaştık. 2022 yazı içinde vize için hiçbir başvuruda bulunmadılar aksine bizi vize için Umman'a göndermeyi düşündüler. Bizde kabul etmedik. Bunun sebebi ise Umman'da vize alma garantisi olmadığı için ve masrafların bizim tarafından karşılanması gerektiğini dile getirdiler. Paramızın iadesini istediğimiz zaman 2,5 ayda paramızı zor aldığımız gibi hiçbir hizmet vermedikleri gibi hizmet karşılığında fatura vermediler. Paramızı zor verdikleri gibi 660 dolar kesinti yaptılar. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Gerekirse toplu dava açabilriz.

Bilal

Keep adresi isteniyor Tüketici Mahkemesi siz nasıl başvurdunuz bana davayı kazansanız bile vergi numarası ya da kep adresi yoksa o ara yatmaz dediler

Orhan

Bende sizin gibi aynı sebeplerden mağdurum. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Paramı en kısa zamanda alacağım.

Bilal

Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak için kep adresi isteniyor sizde var mı ben başvuru yapamıyorum

15 Mart 2024 05:31
Berk sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 10:50
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ozman Eğitim Aupair Danışmanlık Şirketi Yanıltıldık

01 Ağustos 2023 17:27