Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2024 19:54
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumuzu çözdükleri için Özkaynak firmasına teşekkür ediyoruz.”

Özkaynak marka maden suyu aldım, 6'lı paket 24'lü şekilde. Fakat sodayı açıp içmeye kalktığımda tuhaf bir tadı var, ıslak tahta kokusuna benzettim. Tuhaf bir kokuydu, belki diğerlerinde yoktur dedim ama hepsi aynı şekilde kokuyor. Komple döktüm 24 tanesini birden çöpe attım. Verdiğim paraya mı yanayım, sağlığıma mı yanayım? Bir tanesini zar zor yarısına kadar içtim, zehirlenirim korkusuyla bıraktım. Hangi paketi açsam hepsi aynı şekilde. Eşim hamile, her gün soda içmesi lazım. 7 aydır kullanıyorum Özkaynak maden suyunu fakat bu seferki böyle olunca bir daha tövbe ettim. Kesinlikle Özkaynak maden suyu almayacağım.

14 Temmuz 2024 16:19

Sorunumuzu çözdükleri için Özkaynak firmasına teşekkür ediyoruz.

Özkaynak İçecek Özkaynak Maden Suyu Deterjan Kokusu

11 Ağustos 2024 22:49
İncir sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 14:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Erzincan Maden Suyu Sorunu

08 Kasım 2024 16:55
Kubilay sonuçtan çok memnun

Kızılay Maden Suyu Küf-Rutubet-Toprak Kokusu Ve Tadı Geliyor!

15 Mart 2024 16:47
"Kızılay Tarafından arandım, tatlı bir hanımefendi durumu açıkladı. Her ne kadar cam şişe olsa da satıcı firmaların-marketlerin koruma koşulları uygun şartlarda olmadığında şişenin geçirgenliğinden kaynaklı kokusunda veya tadında zamanla değişimler olabilir dedi. Satın aldığım firma ve ürünün üretim parti numarası alındı. İlgi ve alakaya teşekkür ederim."
Aykut sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2025 23:32
"Kınık ekibine teşekkür ederim. Elimdeki ürünler birebir değiştirilip hediye Kınık gazoz da düşünmüşler. Ürün incelemesi yapılıp dönüş sağlandı. Kınık markasını bu yaşadığımız süreçte ilgilendikleri ve mağduriyetimizi giderdikleri için değiştirmeyi düşünmüyorum."