Evrim sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 18:45

03/09/2024 tarihinde Selanik'ten İstanbul'a Özikizler Turizm ile seyahat ettim. Bilet seçeneklerinin arasında diğer firmalara kıyasla en fazla ödemeyi yaptığım için beklentim düzgün bir araçla yolculuk yapmaktı. Ancak firma kendi aracı yerine partner firmanın oldukça eski, 2 katlı otobüsünü gönderdi ve kabus dolu bir yolculuk yapmak zorunda kaldık. Öncelikle araç için gönderdikleri konumda muhatap olunabilecek biri yoktu. Araç saatinde orada olmayınca ve otogar gibi değil yol üzeri rastgele bir yer gönderildiği için İzmir ofisi arayıp otobüs ile alakalı bilgi almak istedim ve sağlıklı bilgi paylaşılmadığı gibi, 'firma partner, ne yapabiliriz, sadece bir memuruz, otobüs şoförünün numarası yok, bekleyin gelecektir.' gibi cümlelere maruz kaldım. Yarım saatlik gecikme ile yolculuğa başladım. Otobüsün içi tam bir faciaydı. Kırık koltuk kulpları, pislik içerisindeki koltuklar, otobüsün kötü kokusu, asla çalışmayan klima, bu nedenle 35 derecede 10 saatlik yolculuk ve tüm bunların üzerine 10 saatin sonunda otobanda patlayan teker ve muavinin 'tüm bunlar sizin de şansınıza nasıl böyle denk geldi' diyen pişkin tavrı... Otobanda tekrar yeni araca binip ücret ödemek zorunda kaldık. Yol ortasında mahsur kalmamak için çünkü aksi durumda saatlerce beklemek zorunda kalacaktık. Sorunlarımız çözülmediği gibi çözüme dönük herhangi bir çaba da maalesef ki göremedik. Yolculuğun üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen bize yaşattıkları için ne bir mesaj ne e-posta gelmedi kendilerinden. Gayet talihsiz ve kötü bir yolculuktu hepimiz için.

02 Ekim 2023 00:53

03 Eylül 2023 15:13
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 23:21