Özel Ümit Hastanesi Tedavi Alamadan Ödediğim Ücretin İadesini İstiyorum

10 Ocak 2024 21:53

20/12/2023 tarihinde Ümit Hastanesi Batıkent şubesine boynumdaki bir şişlik nedeniyle muayene olmak için başvurdum. Hastane girişinde geçmiş rahatsızlıklarımı ve ameliyatımı sistem üzerinden gördüler. Tiroid hastası olduğumu belirttim. Ama yine de kulak burun boğaz doktoruna yönlendirildim. Doktor beye de tiroid hastası olduğumu söyledim. Doktor bey kan testi ve ultrason istedi. İstenilen tetkikleri verdikten sonra kendisiyle görüştüm. Kendisine problemin ne olduğunu sordum. " Emin olun ben de bilmiyorum " dedi. Fakat kendi branşı olmasa bile bana siz ücretinin geri alın ben size yardımcı olamadım sizi tedavi edemedim demedi. Veya diğer polikliniklere yönlendirme yapalım demedi. " Emin olun ben de bilmiyorum" cümlesini duymak için mi ben para verdim? Hastaneye tekrar ulaştım. Hastaneye ücret ödedim ama tedavi olamadım şikayetimle ilgilenir misiniz dedim? Hasta hakları birimi Doktor beyin bir emeği olduğunu belirtti. " Emin olun ben de bilmiyorum " cümlesi benim tedavimi sağlamıyor ve verdiğim ücretinde hakkını vermiyor. Tedavi olmak için o ücreti ödedim fakat karşılığını alamadım. Emek söz konusu değil maalesef. Ödediğim ücretin karşı hizmeti sağlanamadığı için muayene ücretinin geri ödenmesini talep ediyorum.

27 Kasım 2023 16:06
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Yanlış Yönlendirme Ve İhmal Sonucu Mağduriyet!

14 Ocak 2025 12:13

11 Ekim 2023 14:25