Özel Sekiz Eylül Hastanesi 8 Eylül Hastane Doktorunun Yanlış Üslubu

22 Aralık 2023 13:57

Manisa 8 Eylül Hastanesi'nde doktor S******* E***'ye yaklaşık 4 aydır muayeneler için gitmekteyiz. Bir önceki muayeneden 12-13 gün geçmesine rağmen, muayeneler için tam ücretler alınmıştır. Doğum yaklaştığı için NST (Non-Stres Testi) yaptırıyoruz. 2 hafta içerisinde yapılan farklı NST'ler için, muayene ücretinin içinde olması gerektiği halde ayrıca ücretler talep edilmiştir. Hastanenin sistemi böyle olduğunu düşünerek ses çıkarmadan her şeyi ödedik. Eşim hamilelik süresi boyunca normal doğum yapmak istemektedir. Sağlıksal açıdan da daha iyi olduğunu düşünerek kendini aylarca buna hazırlamıştır. Ancak 22.12.2023 tarihinde eşim muayene için doktora gittiğinde, doktorunuz farklı bir üslupla 'NST hareketleri böyle olduğu sürece normal doğumun imkanı yok, sezaryen olacak. Normal doğum istersen 5-10 gün daha beklemek durumundasın. Gece normal doğum için gelirsen burada doktor yok. Ben gelsem bile çocuk doktoru yok. Bir problem olursa acil servis kabul etmez, başka hastanelere gitmen gerekir. Sezaryen olması gerekir.' gibi cümlelerle eşimin moralini bozarak hastaneden ağlayarak çıkmasına neden olmuştur. Özellikle bu dönemde, normal doğum isteyen ve bunun için aylarca kendini hazırlamış olan, hamileliğinin 40. haftasına girmiş ve her an doğum yapabilecek durumda olan bir kadının moralinin yüksek olması gerekirken, bu üslubu kullanma hakkını kim kendinde bulabilir? Elbette bazı doğrular ve gerçekler vardır, fakat bunların da güzel bir üslupla anlatılması gerekir. Ben, 40 haftalık hamile eşimin, sizin hastaneniz ve doktorunuz sebebiyle beni telefonla arayıp ağlamasını kabul etmiyorum.

Solmaz sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İhmali Sonucu Kaybedilen Bebek

14 Ocak 2025 22:46

Medistanbul Hastanesi Doğum Paketi Aldım Doktor Doğuma Girmedi

13 Aralık 2023 12:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Farabi Hastanesi (Konya) Farabi Hastanesi Doğum Sırasında Ebenin Psikolojik Şiddeti

23 Ağustos 2024 20:59