Mmt Amerikan Hastaneleri İlgisizlik Ve Yanlış Faturalama Mağduriyeti

17 Aralık 2024 10:07

Eşim mmt Amerikan Hastanesi Reyhanlı'da sezaryen doğum yaptı. Doğumdan sonra doktor, ameliyat sonrası muayene etmeye gelmedi. Israrla çağırmamıza rağmen 3.5 saat sonra geldi. Eşim iyi değildi. İç kanama geçirdiğini fark etti ve tekrar ameliyata aldılar.

Kan değerleri ameliyat öncesi hemoglobin 12 iken ameliyat sonrası 3.6'ya düşmüş ve görevli ebe ve hemşireler tarafından fark edilmedi. Tecrübesiz personel çalıştırıldığını düşünmekteyiz. Eşime kan takviyesi yapıldı, 5 ünite kan ve 4 ünite trombosit şeklinde. Kanın Kızılay'dan alındığını bildirdiler ve kan ücretini aldılar.

Kızılay ile görüştüğümüzde kesinlikle kan ücreti ve para talep etmiyoruz dediler. Ek olarak yoğun bakımda kaldı, ihmalden kaynaklı tüm yaşadıklarımız. Doç. Dr. Diye gittik, tecrübelidir diye ama bu kadar ilgisiz ve alakasız olacağını düşünmemiştik.

Mmt Amerikan Hastanesi pişmanlıktır. Ek olarak yapılan tüm işlemlerin ücretini fazlasıyla aldılar. 27 bin tl'ye anlaştık, 49 bin tl fatura çıkardılar. Sonra 40 bin tl'ye kadar düşürdüler. Orada görevli ebe/hemşireden suçlarını kabul eder gibi "olan oldu, artık bundan sonra hastanın iyi olması önemli olan" diyerek geçiştirmeye çalıştılar. Bizi rezil ettiler. Hastanede 5 gün süründük.

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

ParkHayat Kütahya Hastanesi Sağlık Vs Hava Tek Dertleri Para

27 Eylül 2023 02:49

Avcılar Medicana Para Varsa Yatarsın Yoksa Allah Yardım Etsin.

22 Şubat 2024 18:09
Avcılar Medicana Para Varsa Yatarsın Yoksa Allah Yardım Etsin.
Zelal sonuçtan memnun değil

03 Ekim 2023 20:36

Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Haksız Kazanç

09 Kasım 2023 22:43
Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Haksız Kazanç
Songul sonuçtan hiç memnun değil

Mmt Amerikan Hastaneleri Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

21 Eylül 2024 14:51