25 Nisan 2024 23:32

Medar Sakarya hastanesinde çalışan kadın doğum uzmanı doktor D**** C****** özmüş. İlk muayenemde 7 kilo verdiğimi söylediğim halde bir tedavi vermedi. Yoğun olmamasına rağmen unutup ultrason resmini vermedi. Ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi. Bir numara verdi bir sorun olursa ulaşabilirsiniz dedi. Kanamam oldu saat 10 da yazdım aradım telefon kapalıydı hastaneyi arayıp D**** hanıma nasıl ulaşacağımı sordum. Bana ulaşamayacaklarını 1 de geleceğini söylediler. Saat 3 e yakın eğer yoğunsa hastaneye gelin yazıldı. Bende bu numaradan size ulaşamayacaksam bu numaranın neden olduğunu sordum. Bana sayfalar dolusu mesaj yazıldı. 7 24 telefona bakamazmış memnun değilsem değişecekmişim doktorumu. Bana durumumu kanamamı sormak yerine sayfalar dolusu kendi savunucu mesajlar yazdı. Yetmezmiş gibi sosyal medyasından paylaşıp oradan da bir dünya benim attığım mesajın görselini paylaşıp gebeyim diye her istediğim gibi davranamayacağımı söyleyen mesajlar yazıldı. Nerede hastanın gizliliği nerede profesyonellik. Acil servis varmış oraya gidecekmişim. Eğer öyleyse ben neden özele gidiyorum? Mesai saatinde hafta içi bile ulaşamadığım bir doktordan bir de azar işitiyorum D**** hanımdan hiç memnun kalmadım. Tavsiye kesinlikle etmiyorum. Ben can taşıyorum. Kontrol muayenem vardı halsiz ve rahatsızdır gitmek yerine telefondan reçete yazdı sağ olsun onda bile ben size iyilik yaptım yapmak zorunda değilim dedi. Ben hastaneye gitsem de bir ücret zaten ödemeyecektim. Bunu yüzüme vurmasından bile profesyonellikten uzak olduğunu anlayabiliriz zaten.

26 Nisan 2024 14:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medar Hastaneleri İlgisiz Kadın Doğum Doktoru

06 Temmuz 2023 20:58

Özel Medar Hastaneleri Sakarya Kötü Doğum Deneyimi

17 Temmuz 2024 18:17
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Medilife Hastanesi Kadın Doğum Randevusu Ve İletişim Sorunları

07 Eylül 2024 18:24