Özel Medar Hastaneleri Sakarya Hastanesinde Uzun Bekleme Süreleri

30 Temmuz 2024 13:17

Medar Sakarya Hastanesi'nde kadın doğumdan randevu aldım. Randevu saatimden önce hastaneye gidip kayıt açtırdım (saat 13.40'ta). Bir süre bekledim, doktor yerinde değilmiş, toplantıdaymış. Kayıt açtırırken bilgi verilmedi. Doktorun ne zaman geleceği söylenmedi. O sırada hastane içinde başka bir işimi hallettim, tekrar geldim, bekledim, bekledim, doktor yok. Doktor 15.00'te geldi. Hastaları almaya başladı. Bu nasıl bir organizasyon sıkıntısı? Madem doktor yok, ondan sonraya randevu alın. 15.40'ta hâlâ bekliyordum. Üç çocukla zor durumda kaldım. Biri kucağımda, biri pusetinde uyuyakaldı, açtı. Asistanına, bana kaç kişi var, daha ne kadar bekleyeceğim söyleyin, ona göre gideceğim artık diyorum, bana bunu bile söyleyemiyor. Hasta haklarına gittim, şikayet ettim. Devlet hastanesine gitsek daha çabuk muayene oluyoruz. Bu kadar para ödeyip bu şekilde mağdur edilmek nedir? Şikayet ettiğimde doktoru arayıp size yardımcı olacak dendi. Hamile kadınlar karnı burnunda 2 saattir bekliyorlar. Ben kimsenin hakkına girmek istemiyorum ki ben de 2 doğumumu bu doktorda yaptım. Aynı şekilde karnım burnumda saatlerce yine bekledim, kaç defa artık tak etti. Her seferinde özel sigortadan çıkarken kimlik almak için 1 saat bekliyoruz. Para iadesi isteyip muayene olmadan çıktım. Doktor için geliyorum, yoksa asla gelmem bu hastaneye. Kimliğimi alırken bile yine sıkıntı yaşadım. Bağırmasam orada da bekleyeceğim. Hastane randevusu alıyorsak, randevu saatinden en fazla 15 dakika sonra muayene olmak içindir. 2 saat bekletmek nedir?

30 Temmuz 2024 14:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Özel Medar Hastaneleri Sakarya Kötü Doğum Deneyimi

17 Temmuz 2024 18:17