Özel Medar Hastaneleri Hastanede Ultrason Deneyimi Ve Beklentilerin Karşılanmaması

17 Ocak 2024 15:08

Medar Sakarya Hastanesi'ne saat 13:50'de detaylı ultrason için geldim. Randevu alırken ultrasonun renkli olacağı söylendi ancak herhangi bir şekilde renkli çekilmedi. Üstelik çıkışta eşimin eline A4 kağıdında bebeğin ultrason çıktısı verildi. 1.900 TL ödedim ve sadece 15 dakikalık bir ultrason için bu ücreti vermek oldukça fazla. Doktora ultrasonun renkli olup olmayacağını sorduğumda, 'Onlar Instagram, sosyal medya işi' diyerek ciddiye alınmadığımı hissettim. Madem bu şekilde bir yaklaşım sergilenecekti, keşke bebeğim hakkında detaylı bilgi verilseydi ve ultrasona daha özen gösterilseydi. Durum gerçekten şaka gibi. Her yere şikayetimi ileteceğim. Hiç memnun kalmadım ve bu hastanede doğum yapmayı düşünüyordum ama görüyorum ki verdiğiniz para karşılığında mağdur oluyorsunuz.

Esin
Esin

Merak etmeyin doktora çıktığınızda tekrardan renkli bakılacak ve fotoğraf verilecek

28 Mart 2024 10:55