Özel Florya Hastanesi Kızımın Yanlış Tedavi Sonucu Ölümüne Sebep Oldular

18 Ağustos 2023 00:12

Özel Florya Hastanesi 19 aylık kızımı yanlış tedavi sonucu öldürdüler. 40 derece ateş, öksürük, ishal ile gittik. Çocuk doktoru vardı, sözde, ama yetişkin yoğun bakım doktoru kızımın ölümüne sebep oldu. Tahlilleri yapıldı. Ateşi düşürülüp ilaçlar yazıp bizi eve gönderdiler. Gecesi kızım fenalaşınca tekrardan Florya hastanesine götürdüm. Kızım kucağımda can veriyormuş, 1 hafta oldu. Kızım vefat edeli kızımı öldürdüler, adalet karşısında hesap vereceksiniz. Kızımın kanı yerde kalmayacak, adli süreç başlatıldı. Elimden ne geliyorsa yapacağım, doktorluk yapamayacaksınız, başka annelerin canı yanmasın. Kızımı morgtan almaya gittiğimde kızımı yüzü koyun yatırıp arkadan ellerini bağlamışlar, gusulhaneye getirip tabutu açınca fark ettik. Başhekimin demesi rahat etsin diye öyle koymuşlar. Hepiniz adalet karşısında hesap vereceksiniz. Benim kızımı öldürdünüz, kızımın kanını yerde koymayacağım. Ben annesiyim, evladımı kaybettim, 1 hafta oldu. Acısı yüreğimde. Ne istediniz benim evladımdan? Ne biçim doktorsunuz sizler?

Yoğun Bakımda İnsan Onurunu Zedeleyen Uygulamalar Ve Denetim Eksikliği

03 Ekim 2025 02:16