Özel Defne Aydın Polikliniği Taksitlendirme Garantisi İle Hizmet Satın Alımı Ve Sonrası!

16 Temmuz 2023 01:46

Kredi kartına sağlık harcaması kapsamında taksit garantisi verdikleri işlemi 4500 lira ile satın aldım. Öncesinde hangi bankanın kredi kartını kullandığıma dair tarafımdan bilgilendirme yapıldı ve işlemi iki çekim halinde yapacaklarını, sonrasında benim mobilden yahut bankayı arayarak taksitlendirme sağlayabileceğimi, iki çekim halinde de her çekim için ayrı ayrı taksitlendirme yapabileceğimin garantisi verildikten sonra işlemi satın aldım. Aynı gün içerisinde işlem bekleyen provizyon olarak göründüğü için taksitlendirme yapabilmek mümkün olmadı. Ertesi gün bekleyen provizyondan düşen işleme dair yine taksitlendirme seçeneği olmadığı için bankamı aradım. İşletmenin bana sağlık harcaması kapsamında taksitlendirme yapabileceğimi söylediğini ilettim ancak y. K bankası taksitlendirme yapamadıklarını iletti. Sonrasında kendilerini bilgilendirdim ve işlem iptalini ve para iadesini talep ettim. Bana aynı gün içerisinde iade sağlayabildiklerini ancak sonraki günler için 1680 lira kesinti ile iade yapabileceklerini, benim bankamın kredi kartı ile işlem satın alan diğer müşterilerin taksitlendirme yapabildiklerini söylediler. Size bankanın bana verdiği bilgiyi iletiyorum sanırım bu kadar köklü bir banka bireysel olarak müşteri ayrımı yapmıyordur dediğimde, bankanın bireysel olarak belki taksitlendirme yapmadığını hatta ve hatta belki benim kredi kartı kullanım şeklimle alakalı bankanın bana özel taksit yapmamış olabileceğini, lütfen açıklayın dediğimde ise kredi kartı ödemesini belki de asgari yaptığım için bankanın bana taksit yapmamış olabileceği gibi saçma ve çirkin bir ithamla, düzgün ve akıcı fakat kaba, küçümseyici ve aşağılayıcı bir dil ile sorun çözümü ya da telafi yerine hâlâ tarafımı suçlayıcı bir iletişimi sonlandırmak adına sizden başka kiminle görüşebilirim sizinle anlaşamıyorum dediğim n. Kişisi, benden başka şu kişiyle konuşabilirsiniz ama o da aynı şeyleri söyleyecektir dediği, kişininde işletmedeki pozisyonunu sorduğumda Defne hanımın kızı olduğu bilgisini aldığım ve aynı şeyleri söyleyecek dediği için aramadığım ve tamamen sonlandırdığım iletişime buradan devam ediyorum. Defne hanımı yıllardır takip ederim. Tunalıdaki işletmesinden bu yana bizzat olmasa da tanır, camiadaki iş ahlakı, disiplini ve ileri teknoloji cihazları için tercih ve takdir ederim, hizmetlerinden faydalanırım, aldığım hizmetlerden yana bir problem yaşamadım. Ufak tefek şeyleri problem etmeyecek kadar bu sektörde hizmet alan olarak, tecrübe sahibiyim. Merhaba yeni kötü tecrübem!

30 Aralık 2023 14:15
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Nerolia Kurumsal Hizmet Verememesi

07 Ocak 2024 10:01
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Ödeme İadesi Sorunu Ve Güven Kaybı

23 Aralık 2024 19:53
Ece sonuçtan hiç memnun değil

İğneli Epilasyon Hizmeti İçin Verilen Yanıltıcı Bilgiler Ve Sözleşme Sorunları

28 Ekim 2024 12:40