Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Ödeme İadesi Sorunu Ve Güven Kaybı

23 Aralık 2024 19:53

17.09.24 tarihinde diş bölümüne gittim. Ön muayenede şu işlem var bu işlem var diyerek benden 40.000 TL parayı önden peşin peşin aldılar. İsmine, reklamına, büyük görüntüsüne aldanıp güvenip ödedim ancak kendi hekimleri gerekli görmediği için işlemler yapılmadı ve 20 Kasım'da paramın iadesini istedim. Dilekçe yazalım dediler. Çala kalem bir dilekçe yazdırdılar. Diğer şikayetlerden biraz tedirgin olsam da ödenmeyeceğini düşünmedim. Hatta erken ödeneceği sözünü aldım. Ama iş geri ödemeye gelince işler değişiyor. Satış Sorumlusu S***Hanım'la, Süreç Takibi Sorumlusu B*** Hanım'la ve Müşteri İlişkileri Müdürü E*** Hanım'la ayrı ayrı görüştüm. Pazartesiye kadar süre istediklerini söylediler. Bugün param yatmadı, S*** Hanım'dan da dönüş yok. Beni arayıp açıklama yapan da yok. İyi niyetlerine inanarak bu şikayeti oluşturmamak için çok uğraştım aslında ama sonunda yanıltıldık. Acilen bana ödenmesi gereken 22.000 liramı ve diş çekim bedelini talep ediyorum zira böyle bir firmanın yakınından dahi geçmeyi istemiyorum.

05 Ocak 2025 16:55

Hala hesabıma yatan veya kartıma iade edilen bir para yok. Rezalet resmen!

11 Ocak 2025 09:30

11 Ocak bir de beni arayıp size %20 indirim verelim diye reklamcıları arıyor. Satışçı Hanım sürekli muhasebe dönmüyor. Tek dedikleri bu.

13 Ocak 2025 20:15

Dalga geçiyorlar! Paranız pazartesi günü hesapta deyip oyalıyorlar!

17 Mayıs 2025 18:57 (Şikayetten 4 ay sonra)
17 Mayıs 2025 19:11

14 Ocak yazmışsınız bir de hiç sıkılmadan hem de😁 Uzun uzun yazacak takatim kalmadı ama diğer mağdurlarınız için yazayım paramı 26 şubatta ödediniz yani benden yapmadığınız işlemler için parayı aldıktan 5 ay, iade talebinden üç ay sonra, üstelik bir ay bile dolmadan ödeme sözü vermişken aylarca oyalayarak. Bunlarının hepsinin kaydı var Neyse ki. Ha bir de parayı "elden" verdikten ertesi gün itibariyle sürekli şikayeti kaldırmam için rahatsız ederek devam eden süreç de cabası.

Esteworld Ataşehir Yapmadıkları İade Fiyaskosu

02 Mayıs 2024 12:37
Esteworld Ataşehir Yapmadıkları İade Fiyaskosu
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 00:47

30 Aralık 2023 14:15
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Linemed Aesthetic Hatasını Kabul Ettiği Halde, İade İçin Dönüş Yapmadılar!

23 Eylül 2023 13:03