Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Ozan Elektronik Para Teknosa'dan Aldığım Super Card Ön Ödemeli Kart

Ozan Elektronik Para Teknosa'dan Aldığım Super Card Ön Ödemeli Kart
12 Temmuz 2024 14:10

Teknosa'dan 2023'te ön ödemeli kart olan Ozan Super Card aldım. Aldığımdan beri ne kartı kullanabiliyorum ne de hesabıma giriş yapabiliyorum. Birçok kere firmaya mail attım sorunun çözülmesi için, tamam dediler ama çözümlenmedi. Hesabımı askıya almışlar. 50 TL para verdim o zaman aldığımda, şimdi belki zamlanmıştır. Bugün yine aradım, müşteri temsilcisi saygısız bir şekilde konuşuyor. Hesabın askıya alınmış diyor, git yeni kart al diyor. Bu, yeni bir yanıltma şekli herhalde anlamadım. Kartı satıp sonra hesabın askıya alındığını söylüyorlar. Ben mağdur oldum, paramdan oldum. Başkalarının parası boşuna gitmesin. Ya paramı iade etsinler ya da yeni kart versinler, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Temmuz 2024 09:37 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sevgili Bülent Ö., Değerli görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederiz. Talebini titizlik ile incelemek üzere değerlendirme ve araştırmaya aldık. Çözüm ekibi olarak en kısa sürede tarafına bilgilendirme yapacağız. Saygılarımızla, Ozan SuperApp Çözüm Ekibi

Bülent
Bülent
17 Temmuz 2024 10:49

Hesabımın açılmasını istiyorum bir çok kere müşteri hizmetlerini aramama rağmen mail atmama rağmen sorunum çözülmedi kartı yeni aldığım günde sonraki zamanlarda da hesabım sebepsiz yere saçma salak şeyler bahane gösterilip kapatıldı müşteri hizmetleri de aradığımız zaman git yeni kart al diyor sorunumun çözülmesini istiyorum

26 Temmuz 2024 14:51

Kullanıcımızın talebine istinaden gerekli incelemeleri tamamladık ve kendisine sonuç hakkında detaylı bilgilendirme yaptık. Saygılarımızla, Ozan SuperApp Çözüm Ekibi

Memet
Memet

Merhaba hocam, sorun çözüldü mü?

İrem sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 14:34
Ozan Elektronik Para Ozansuperapp Parama El Koydu
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 19:56
Ozan Superapp'te Bloke Edilen Hesap Ve İade Edilmeyen Para
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 10:04
Ozan Elektronik Para Paramın İadesi Sağlanmadı