Ebru sonuçtan çok memnun

Oto (tryoto.com) Memnuniyetsizliği

Oto (tryoto.com) Memnuniyetsizliği
23 Şubat 2024 12:00

Oto Global ile kargo çözümleri adına çalışmaya başladım ve üyelik oluşturduktan sonra gönderi oluşturma adına teknik destek aldım ki gayet güzel her konuda sabırla yardımcı oldular.

Kargoya gönderimi için tarafıma panelden verilen barkod çalışmadı ve bunun üzerine yardım almak için teknik destek ekibini aradım. Teknik desteğe bağlandığım halde beni satış personeline bağlamışlar ve bu 10 dakika konuşma sonrasında telefondaki çalışanın isyanı ile anlaşıldı. En baştan neden bu sorunu çözemeyeceğini bile bile oyaladılar hiç bilmiyorum. Kargo şubesinin numarasını verdim sorun çözmek istedikleri için ancak kargo şubesine ıt çalışanı soracak kadar iş ile ilgisi ve bilgisi yok. Tekrar aradım ve aynı kişiye bağlandı neden bana dönüş yapmadınız dediğimde 5 dakika da sorunu çözmemi beklemiyorsunuz herhalde gibi uydurma cevaplar aldım. Teknik ekipten birinin arayacağını söyledi ve arandım. Bir gün önce konuştuğum kişi bana diyor ki bu şirket bilmem nerede çok güzel iş yapıyor ama Türkiye'de yeni. Farkında olmadan demo müşteri yaptıkları yetmezmiş gibi bir önceki konuşmada yaşananları anlattığımda bana ' çalışan arkadaşımın dedikodusunu sizinle yapmayacağım.' dedi. İnanamıyorum yaşadığım problemi çözer diye anlattığım teknik ekip beni enteresan bir şekilde dedikodu yapmakla suçluyor.
Buraya yazma sebebim firma yeni eğer bu bünyeye girmek isterseniz deneyimlerimi okumuş olun ve öyle adım atın.

Firmadan beklediğim her zaman stres anlarında müşterisinin yanında olmak ve rahatlatmak. Üyelik iptali düşünmezken yapılan bu iki konuşma sonrası ödediğim kredinin iadesini istedim. Sonuç ne olacak göreceğiz. Bu arada web site ana sayfalarında yazan yazıyı paylaşmak isterim. ''mena bölgesi ve Türkiye’nin en büyük kargo yönetim platformu Oto, firmaların yurt içi ve yurt dışı kargolarını 200+ kargo firmasıyla göndermelerini, yönetmelerini, takip ve analiz etmelerini sağlıyor.''

03 Mayıs 2024 10:55 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Ebru Hanım, Yaşadığınız durumu çözmek adına şikayet tarihinde iletişime geçtik, ve çözüme kavuşturduk. Tarafınıza ücret iadesi de yapılmıştır. Saygılarımızla

Nazli
Nazli

Ben şubattan beri kullanıyorum, kaç kere müşteri temsilcisi teknik ekip birçok kişi ile iletişime geçtim hiç böyle bir konuşmaya denk gelmedim.

İhsan
İhsan

2 haftadır kullanıyorum bu uygulamayı hiçbir sorun yaşamadım. En iyi kargo fiyatlarını veriyorlar. Çalışana takılmayın işinize bakın bence ayrıca net üzerinden firma sahibine CEO ulaşabilirsiniz. İngilizce bir şikayet mailiyle durumu anlatırsanız Türkiye'dekilere had bildirirler. Keşke bana böyle bir şey yapsalardı da İstanbul'da yerlerine gidip dedikodu nasıl yapılır gösterirdim.

25 Şubat 2025 17:12

27 Aralık 2024 12:53
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser
14 Aralık 2024 13:33