Orp Danışmanlık Ve Organizasyon İle Yaşanan Hayal Kırıklığı!

06 Aralık 2024 18:44

14. Uluslararası Mühendislik ve Mimarlık Kongresi için kayıt yaptırıp, soru maillerime cevap alamayınca iletişim numarasını aradım ve hakaretler işittim. Profesör olduğunu iddia eden, ancak adı hiçbir üniversitede geçmeyen bir bey tarafından rahatsız edildim ve kanıtlayamadığım için şikayetçi olamayacağımı, paramı da iade etmeyeceklerini söyleyip her yerden engellendim.

23 Aralık 2024 16:53

Güven Plus Grup S. Ş. Düzenledikleri bir kongre için kayıt ücretimi ödedikten sonra beni her yerden engellediler. Ücret iadesi için çektiğim ihtarın internette yazan şirket adreslerine ulaşmaması üzerine şirketin adresinin muhtarlıkta da kayıtlı olmadığını öğrendim.

06 Aralık 2024 19:21 (Şikayetten 36 dakika sonra)
Meltem
Meltem
06 Aralık 2024 19:25

Hiçbir şantaj söz konusu olmayıp, edilen hakaretler kesilmediği için karşı taraf bilgilendirilerek ses kaydına başlanmış ve bilgisi dahilinde olduğu için suç sayılmamaktadır. Bahsedilen firmada bir seneyi aşkın süredir çalışmamamla birlikte, internette organizasyon şirketiyle alakalı benzer üslup şikayetleri oldukça fazla şekilde bulunmaktadır.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Orp Danışmanlık ve Organizasyon Fatura Talebimize Üslupsuz Geri Dönüş

11 Aralık 2023 14:07
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

İç Mimarlar Odası Üyelik Ücreti İstiyor

19 Eylül 2024 16:20
Polat sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Özel Troya Sürücü Kursu Yanıltması

07 Aralık 2023 14:15

İstanbul Kültür Ve Sanat Akademisi İzmir Sanat Ve Kültür Akademisi Üyelik İptali

01 Aralık 2023 15:53
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler Akademi - Ankara Butik Dershane Disiplinsizlik, Kurumsallıktan Uzaklık Ve Ücret İadesi Zorluğu

28 Şubat 2024 21:09