Figen sonuçtan hiç memnun değil

Orka Teknoloji (Orka Teknolojik Ürünler) Orka Ev İnterneti

26 Temmuz 2023 14:21

İki gündür özellikle ciddi internet sorunu yaşıyoruz. Önceleri de sık sık gidip geliyor veya az çekiyordu. Ancak şimdi daha da kötü durumda. İki gündür yazıyorum ve arıyorum yarım saat bir saat düzeliyor. Tekrar kesiliyor. Tam olarak bir açıklama da yapmadılar. Sabahtan beri bilgisayarın başında oyalanıyorum. Net bir açıklama da yapmadıkları için. İnternet geliyor gidiyor. Sürekli bir şey yazmaktan sıkıldım. Hiç memnun değilim. Altyapı sorunu olduğu için tercih etmiştim ama artık tavsiye dahi etmiyorum.

03 Ağustos 2023 16:50

Kullanmış olduğumuz ev internetinde yaklaşık bir haftadır ciddi sorunlar yaşıyoruz. Sürekli mesaj yazarak bu durumu ilettim. Kesin bir çözüm bulamıyorlar. Bazı zamanlar da aradım. Bir saat kadar geliyor sonra tekrar gidiyor. İki gündür de aşırı yavaş. Aynı zamanda gidip geliyor bağlantı kesiliyor. Altyapı olmadığı için kullandığımız internet istasyondan bağlantı kuruyorlar. Ama tam olarak sorunun ne olduğunu da söylemiyorlar. Genelde internetin bitmesine 10 gün kala bile çok yavaş oluyor. Yazıyorum ama sanki sorun yok gibi davrandıkları için artık söylemek istemiyorum.

26 Temmuz 2023 18:08

Dünden beri internette sorun yaşıyorum. Sürekli bağlanıp tekrar gidiyor. Tam olarak bir çözüm bulamadılar. Önce sorun görünmüyor diyorlar fotoğraf atıyorum kesin bir çözüm yok. Sorunun ne olduğunu da bilmiyorlar. Herhangi bir uğraş olduğunu düşünmüyorum. Sadece kontrol ediyoruz deniyor. Bir saat kadar gelen internet tekrar tekrar gidiyor.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
10 Şubat 2025 12:32
Kargolanmayan Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinin Oyalama Taktikleri
Kargolanmayan Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinin Oyalama Taktikleri

Sürekli Teslimat Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

23 Haziran 2025 16:51
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 09:44

15 Mart 2025 20:21