Silent sonuçtan hiç memnun değil

Order Bilişim VDS Sorunu Ve Daha Fazlası

16 Mayıs 2024 20:13

Öncelikle bunu okuyan herkese kolaylıklar dilerim. Order bilişim hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Order bilişim'i Google'da uygun fiyatlı VDS (virtual dedicated server) arayışı içindeyken buldum. Siteye girerek, en düşük paketin iki üst modelini tercih ettim ve satın aldım. Siparişim dört gün sonra teslim edildi ve ilk hafta boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. Ancak, zamanla sistemde çöküntüler meydana gelmeye başladı. Bir hafta daha sorunsuz kullanabildim fakat sonrasında çöküntüler sıklaştı ve VDS tamamen kullanılamaz hale geldi.

Canlı destekteki yapay zeka yardımcı olamadı ve destek talebimi incelediklerinde sorunu çözdüler. Fakat bu süreçte VDS bir gün boyunca kapalı kaldı ve bu zaman zarfında koruma botum pasif kaldığı için discord sunucum saldırıya uğradı ve zarar gördü. Ertesi gün VDS düzeldi ancak zarar verilmişti.

Bu deneyimlerimden ötürü order bilişim hakkında olumlu düşüncelerim kalmadı. Şu an VDS düzgün çalışıyor olsa da hala ara sıra çökmeler yaşanıyor. Paket sürem sona erdiğinde, başka bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.

09 Ekim 2024 02:42

31 Mayıs 23:23