Özge sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 17:23

Orca veteriner İnegöl kliniğinde Eylül 2023 tarihinde erkek British yavru kedim için işlem başlattım. Yurt dışına çıkacağım bilgisini verdim. Kuduz aşısını 1 hafta öncesinden, çip takılmadan ve raftaki kuduz aşısının çıkışını yapmadan uyguladılar. Kedime ne yapıldığına dair bir bilgim yok, sadece elime bir flakon verildi. Kedime, tekrar başka bir klinikte çipi olmadığı için sistemde gözükmediği için kuduz aşısı yaptırmak zorunda kaldık. Ne uygulandı bilmiyorum, eğer kuduz aşısıysa 2 doz yapılmış oldu. Yavru kedime, muhtemelen bağışıklığını düşürmüş oldular. Sağlığına zarar verdiler ve yurt dışı sürecini yavaşlattılar. Bu konu bizi gerçekten her açıdan yıprattı. Diğer hayvan ve sahiplerinin zarar görmemesi için gereğini yapmak istiyorum. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın.

Osman
Osman

Öncelikle kedinizin karnesi çipi olduğunu söylediniz bu nedenle size aşı yapılıp getirmediğiniz karnesine yapıştırmanız için flakon iyi niyet çerçevesinde verildi. 'Karneyi getirince imza atalım, aşı girişini de yapalım' demiştik. Daha sonra kedinizin karnesi ve çipi olmadığını söylediniz. Bu nedenle size yapılan uygulamalar devlet sistemine giriş yapılamadı. Ayrıca gelip şikayetinizi dile getirdiğinizde sorun bizden kaynaklanmamasına rağmen bu klinikte ödediğiniz tüm bedeller tarafınıza iade edildi. Mağdur olan siz değil bizleriz. Size gösterilen aşırı anlayışlı tavır karşısında birçok platformdan yapmış olduğunuz şikayetler tarafımıza iletildi. Tüm hekim arkadaşlara sizin gibi hasta sahiplerinden uzak huzurlu günler dilerim.

Özge

İnsanlara samimi, dürüst olabilmemiz için ispat ya da profesyonel açıklama yapmamız gerekir. Aşı zamanı bize çipi var mı diye sormadınız. Çipi yok, karnesi yok, yurt dışı çıkışı için kuduz aşısı tarihi önemli, bunları siz biliyordunuz, yani bunlara rağmen o gün atlandı. İronik olan kısım şu ki, süreci paylaştığım, sizin temennide bulunduğunuz hekim arkadaşlarınızın hatanızı, bu sürecin nasıl olması gerektiğini, sizin klinik olarak isminizi verdiğimde de bazı ifadelerde bulunan meslektaşlarınızdır.

Özge

Sizin iddianız şu;bu süreci bize anlattınız ve buna rağmen sizin sorgulayıp takmanız gereken çipi, hayvan yanı başınızda olmasına rağmen kabul etmedik, çip olmamasına rağmen var dedik ve şu an elime yarar sağlayacak bir şey geçmeyeceğine rağmen uğraşıyorum, gülünç doğrusu. Ayrıca klinikte bana bir şey ödemediniz ben, bana hizmet vermeniz için size para ödedim, beni mağdur edip, kedimin bağışıklık sistemine zarar verdiniz. Benim olan parayı (geri aldığım aşı parasını) başka profesyonel bir klinikte, kaydını yapmadığınız aşıları tekrar yaparak kendim olanı kullandım. Bağışıklığı dibe çöktüren aşılar tekrar yapıldı. Hatanın farkındaydınız şikayet etmemem için imalarda bulunup, benim size söylemeden paramı geri verdiniz. Türkiye'de hiçbir klinik bunu yapmaz. Bu hareketinizle hatanızın farkındalığını ispatlamış olduk.

Özge

Hayvan sahiplerini kliniğiniz konusunda uyararak amacımı gerçekleştirdim. Umarım bu şikayetim size ders olur, insanlara vermeniz gereken hizmeti artık verir ve hayvanlarında değerli olduğunu anlarsınız.

07 Eylül 2023 14:20
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Hizmetlerinde Güven Sorunu Ve Sonuçları

19 Nisan 2025 11:47