Alina sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Elektrik Çarpan Araç Ve İlgisiz Hizmet

21 Aralık 2024 17:40

Birkaç hafta önce arabam bana elektrik çarptı, Opel Balaban servisini aramaya başladım ama bana yardım etmek istemediler.
Tehlikeliydi ama bu tehlikeli araca binip servise geldim. Benimle dalga geçmeye başladılar ve bunun kıyafetlerimden kaynaklanan statik elektrik olduğunu söylediler. Daha sonra servisteki adam arabama bindi ve o da elektrik çarptı. Daha sonra arabayı kabul ettiler. Aracım 3 gün serviste kaldı. Ama hiçbir şey yapmadılar, sadece arabamı bilgisayara bağladılar.
Sonra arabamın ana aküsünde sorunlar başladı.
Tekrar servise geldiğimde ne yapacaklarını bilemediler ve arabamı kabul ettiler. Sorunla ilgili rapor istedim ama reddettiler. Arabamı bırakıp servisten çıktım. Birkaç gün sonra geri döndüğümde arabamın çok kirli bir durumda olduğunu, iç kısımlarının sökülmüş olduğunu gördüm. Tekrar rapor istedim, ama servisteki adam rapor vermek zorunda olmadığını söyledi.
Daha sonra arabanın içindeki belgeleri gördüm ve onları almak zorunda kaldım.
Arabam için yeni parça sipariş ettiklerini bu şekilde öğrendim. Ayrıca arabamın şarj olmaması sorununu belirttiklerini de öğrendim. Ama bana elektrik çarptı ve ana pilde sorun var, şarj etmede değil.

20 Şubat 2025 23:54

Arabam 3 ay boyunca Balaban servisinde kaldı ve bugün arabayı onlardan aldım. Arabam hala bozuk, sorunu çözemediler. Ayrıca aracım servisteyken bana verilen araç için para almaya çalışıyorlar.

Nurgül
30 Kasım 2024 15:12

Çorlu Opel Servisinde Eksik Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi Yaşadım

İpek
30 Temmuz 2025 18:18

Opel Alacaklar Lütfen Okuyun!

Ali
23 Eylül 2024 16:27
Opel Alacaklar Lütfen Okuyun!

Opel Combo'da Kronik Titreme Sorunu Ve Yetersiz Servis

Dzr