Op. Dr. Esra Çabuk Cömert Esra Çabuk Cömert Kliniğindeki Aşırı Kibar Hanımefendi

26 Mayıs 2023 10:27

Esra çabuk cömert kliniğini bir işlem için fiyat almak adına aradım. Gayet gergin bir kişi açtı telefonu ve yaptırmak istediğim işlem için fiyat almak istedim. Fiyatı söyleyen hanımefendiye gayet kibar bir şekilde neden bu kadar pahalı olduğunu sordum. İşlemin detaylarını anlattı ve gergin bir ses tonuyla yeterli mi? Teşekkürler iyi günler diye suratıma kapattı. Hanımefendiye WhatsApp üzerinde siz kim oluyorsunuz da suratıma kapatıyorsunuz diye yazdım. Birkaç yazışmadan sonra beni aradı ve asla konuşturmadı. Yüksek ses tonu ile benimle konuştu.

Hanımefendiye sıkıntımı anlatmaya çalışırken sürekli beni böldü. Beni dinleyecek misiniz ben müşteri değil miyim beni dinlemeniz gerekiyor diyorum, halen ufak detaylara takılıp biz arayanlara müşteri değil hasta diyoruz diyor. Her sıkıntı bitti o kaldı çünkü. Sonrasında diyorum ki bakın gergin olduğunuz şurada belli bir konuyu anlatıp gergin şekilde yeterli mi iyi günler deyip ben cevap vermeden kapattınız diyorum kabul etmiyor. Bana diyor ki sizde kusura bakmayın neden bu kadar pahalı diye soruyorsunuz diyor. İstediğim şekilde saygımı aşmadan sorumu sorarım bunu değerlendirecek kişi kendisi mi acaba? İşlemi yaptıracaktım daha önceden bir tanıdığımızın doğumunu yaptırmıştı esra hoca, ama nezaketten bir haber olan çalışan yüzünden yaptırmıyorum. Yeterli mi? Teşekkürler iyi günler deyip cevap vermeme müsaade etmeyen hanımefendiye sevgiler.

Bu arada kendisine neden bu kadar pahalı diye sormuştum sonrasında bana kusura bakmayın da sizde bu soruyu soruyorsunuz deyip sorumu eleştirdi. Bu sorumu eleştirerek insan siz değilsiniz dedim diye düzgün konuşun saygınızı aşmayın deyip bağıra çağıra telefonu kapattı yine suratıma. Bana gergin uyandınız herhalde iyi değilsiniz diyen hanımefendi önce bulunduğu kurumu temsil etmeyi öğrenmeli.

Emine
Emine

Size sonuna kadar katılıyorum o hanımefendi aynı kaosu bana da yaşattı. Tek derdi para. Hastayla ilgisi kesinlikle yok.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sone Psikoloji, Paraya Tapan Terapist Sorunu

02 Eylül 2024 16:36