Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Onurkan İdacı Karın Germe Ve Liposaction Ameliyatı

01 Aralık 2023 19:50

Karın germe ve liposuction ameliyatı geçirdim. Hiçbir şekilde incelme olmadı, yan dikişlerim düzensiz ve kötü bir şekilde toplanmış durumda, çok kötü bir görüntü oluştu. Ödediğim ücrete rağmen sonuç beklediğim gibi iyi çıkmadı, hatta daha kötü bir durum ortaya çıktı. Ameliyat sonrası çok ağrılı ve sıkıntılı günler geçirdim, yaşadıklarımı anlatmam zor. Göbek deliğim de kötü bir görünüme sahip. Beklediğim incelme hiçbir şekilde gerçekleşmedi.

Yorumlar (8)

Instagram pinareymen33 mesaj atarmsnz

Aysel
Aysel

Herkesin umutlarını b... Etti. Ben dört yıl olacak olalı ama izleri göbek deliği yandan iki kulak gibi duran çıkıntı. Çok beteryani bir de bana revizyon yaptı düzelecek diye yine para aldı ama yok olan bir sonuç. Kendisi köprüden geçene kadar tatlı dil köprüyü geçince görmek ne mümkün kesinlikle ha paranıza canınıza yazık ben bir de öldüm dirildim nabız sıfırladı tansiyon düştü ama kendisine yine ulaşamadım. Helal etmiyorum bu kadar duyarsız davranmasına o yüzden hele gençler kesinlikle ben görsellik için değil karın kaslarım artık işlemini görmediği için yaptırdım ama sonuç fiyasko hayaller incecik olmak gerçek çirkin görünümlü bir karın

Yeşim

Bende lazer liposuction yaptırdım ber bat oldu ve hiçbir ameliyat ile yaktığı yer kaybolmaz dedi diğer doktorlar şu an mahkemelik olduk ve davayı ilk açtığımda avukatı beni arayıp tehdit etti Show Tv haber bugün buna silikon ameliyatı olan bir kadını yayına çıkardı bence birleşmeliyiz onurkan idacı mağdurları olarak

Instagram pinareymen33 mesaj atar mısınız

Instagram pinareymen33 mesaj atar mısınız

Hülya
Hülya

Fatura banada vermedi sonuç çıktımı peki

Yeşim

Size de kapora verirken sözleşme imzalattı mı eğer imzaladıysa o yeterli bir de ödemeyi elden mi yaptınız

Gamze
Gamze

Parayı alır berbattt bir işlem yapar ameliyat sonra ortalıktan kaybolur asistan diye gezen yeni yetme tecrübesiz gençlerin elinde tedavinizi yalandan takip ederler kendisini atarsanız avukatı arar doktorumuzu rahatsız ettiniz diye ben kendisini vergi dairesine şikayet ettim çünküfaturamı da vermedi

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2025 22:12

Ameliyat Sonrası İlgisizlik Ve Devam Eden Sorunlar