Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ahmet Özyazgan Diz Operasyonları Ve Beklentiler

25 Ocak 2024 21:46

3 ay önce babaannemi götürdük. Dizlerinden rahatsızlığı vardı. İki dizi yaptırırsak gençleştirme için kök hücreyi ücretsiz yapacağını vadederek bizi ikna etti. Operasyondan sonra dizleri daha kötü oldu. Gençleşeceğine iyice yaşlandı kadıncağız. Bu doktorun adını duyduğunuz yerde arkanıza bakmadan kaçın.

26 Ocak 2024 20:32 (Şikayetten 22 saat sonra)

Öncelikle geçmiş olsun hastamızı kontrole bekliyoruz müsait olunca getirirseniz problemin ne olduğunu öğreniriz hasta ve yakını doktoru davet ettiğinde davete icabet etmelidir

26 Ocak 2024 22:30

Aman hocam size sağlam gelen hasta çıkıyor. Biz normal tedavi uygulayan ortopedi uzmanlarıyla çalışmaya karar verdik. Teşekkürler öneriniz için.

27 Ocak 2024 11:47

Memnun olmanız için problemin ne olduğunu bilmek isterim kasıtlı olarak hastanızı getirmiyorsanız bunda kötü niyet ararım memnun olan binlerce hastamın görüşleri yanında sizin şikayetiniz azınlık olarak değerlendirilir her zaman kapımız açık

27 Ocak 2024 19:31

Şikayetler ortada. Bizim yaşadıklarımızla paralel her hastanızın yaşadıkları. Yüz yüze görüştüğüm kişilerde aynı şeyi söylüyor.

30 Ocak 2024 00:31
30 Ocak 2024 10:48

Davete rağmen gelmediğinize göre sahte olan sizsiniz elinizde belge varsa açıklayın ben tüm hastalarımla birebir ilgilenirim

30 Ocak 2024 10:52

Diz ameliyatından daha fazla para ödedik ama memnun olmayı bırakın daha kötü bir duruma geldi şikayetimiz. O yüzden memnuniyetsizliğimizi bildirmek ve insanları bilinçlendirmek hakkımız.

Yorumlar (67)

Melek
Melek

Sonuçtan çok memnun kaldım İyi ki sizi tanımışım hocam Ayrıca size neden iftira atıyorlar gerçekten anlamıyorum

Aysel

Beni tanımazsın hikayeyi bilmezsin. İftira olduğunu nereden biliyorsun acaba? Yoksa sende hocanın diğer iyileşen hayali hastaları gibi misin?

Doktor, kök hücre tedavisi alanında yaptığı yenilikçi çalışmalarla gerçek bir lider.

Yıldız
Yıldız

Kök hücre tedavisi konusunda bu kadar yetenekli bir doktorla karşılaşmak, hayatımın en şanslı anlarından biri oldu. Tedavi sürecim boyunca, her zaman en iyi bakımı aldığımı hissettim

Sbl
Sbl

Doktorun kök hücre tedavisindeki uzmanlığı, hastalarına olan saygısı ve empatik yaklaşımı, onu bu alanda gerçek bir öncü yapıyor. Tedavim boyunca, en iyi ellerde olduğumu hissettim

Safiye
Safiye

Doktorun yaklaşımı ve kök hücre tedavisiyle sağladığı iyileşme, beni çok etkiledi. Boyun fıtığımdan kaynaklanan sıkıntılarım azaldı.

Doğukan
Doğukan

Doktorun tedavi sürecindeki profesyonelliği ve bilgisi sayesinde, boyun fıtığımdan kaynaklanan kronik ağrılardan kurtuldum

Havva
Havva

Tedavi sürecinde doktorun ilgisi ve bilgisi sayesinde kendimi güvende hissettim. Boyun fıtığıma yönelik kök hücre tedavisi çok etkili oldu.

Ferhat
Ferhat

Hastalığım konusunda oldukça endişeliydim, ama doktorun kök hücre tedavisiyle ilgili derin bilgisi ve açıklayıcı tutumu tüm endişelerimi giderdi.

Fatih
Fatih

Doktorun samimi ve anlayışlı yaklaşımı, kök hücre tedavisi sürecinde beni rahatlattı ve tedaviye olan güvenimi artırdı

Eyüp
Eyüp

Bu doktorun hastalarına karşı gösterdiği şefkat ve anlayış, tedavi sürecinde büyük bir fark yarattı. Her zaman benimle ilgilendi ve tüm sorularımı sabırla yanıtladı.

Asya
Asya

Doktorun profesyonelliği ve hasta odaklı yaklaşımı, kök hücre tedavisini çok daha verimli ve konforlu bir deneyim haline getirdi. Her zaman en iyi tedaviyi sunma çabası, onun alanındaki uzmanlığını ve adanmışlığını gösteriyor.

Ecem
Ecem

Doktorun kök hücre tedavisi konusunda kullandığı yenilikçi yöntemler ve teknikler, tedavi sürecimi önemli ölçüde iyileştirdi ve sonuçlarından çok memnun kaldım

Merve
Merve

Bu doktorla çalışmak, kök hücre tedavisi hakkında bilgi edinmek ve sağlığımın iyileşme sürecini gözlemlemek açısından inanılmaz bir deneyimdi

Dünya
Dünya

Doktorun kök hücre tedavisi uygularken gösterdiği hassasiyet ve dikkat, tedavinin başarısını artıran en önemli faktörlerden biriydi. Onun sayesinde sağlığıma kavuştum

Adem
Adem

Kök hücre tedavisinin etkilerini ilk elden görmek inanılmazdı ve bu büyük ölçüde doktorun uzmanlığı sayesinde mümkün oldu. Kendimi bu tedavi sürecinde tamamen güvende hissettim ve sonuçlardan son derece memnun kaldım

Nurcan
Nurcan

Doktorun tedavi sürecinde gösterdiği özveri ve hastalarına olan yakın ilgisi, onun sadece mükemmel bir doktor değil, aynı zamanda harika bir insan olduğunu kanıtlıyor

Arzu
Arzu

Kök hücre tedavisi konusunda doktorun gösterdiği uzmanlık ve özen, tedavi sürecimin başarısında büyük bir rol oynadı.

Necmiye
Necmiye

Tedavi sonrasında bel bölgesindeki güçlü iyileşmeyi hissedebiliyorum bel fıtığına yönelik bu yenilikçi tedavi yöntemi hayatımı değiştirdi

Ferda
Ferda

Doktorun uzmanlığı ve bilgisi cilt gençleştirmede fark yaratıyor.

Kübra
Kübra

Bu doktor, şeker hastalığı tedavisinde kök hücrelerin potansiyelini maksimuma çıkarıyor. Tedavi sürecinde gösterdiği sabır ve anlayış için minnettarım.

Aydan
Aydan

Şeker hastalığına yönelik kök hücre tedavisinde gözle görülür iyileşmeler yaşadım. Doktorun bu alandaki bilgisi ve becerisi hayranlık uyandırıcı.

Sevda
Sevda

Şeker hastalığı tedavisinde kök hücre yöntemini kullanan bu doktor, benim için bir umut ışığı oldu. Tedavi sonrası sağlık durumumda önemli iyileşmeler gözlemledim.

Elif
Elif

Bu doktorun kök hücre tedavisi, tıpta yeni bir çağ açıyor. Tedavi sürecindeki profesyonelliği ve ilgisi sayesinde, Zorlu sağlık sorunlarımı aşmamda büyük bir rol oynadı. Tedavi sonrası gözle görülür iyileşmeler yaşadım.

Burak
Burak

Bu tedaviyle şeker hastalığımın kontrolü artık daha kolay. Doktorun tedavi yaklaşımı ve bilgi birikimi, bu süreçte çok yardımcı oldu

Moje
Moje

Şeker hastalığına karşı kök hücre tedavisi almak, benim için dönüm noktası oldu. Doktor, bu alanda gerçek bir uzman.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ahmet Özyazgan Muayenehanede Uygulanan Tartışmalı Tedavi Yöntemleri Ve Ücret Politikaları

28 Aralık 2023 01:40

Op.Dr. Ahmet Özyazgan Kök Hücre Tedavisi