Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ahmet Özyazgan Muayenehanede Uygulanan Tartışmalı Tedavi Yöntemleri Ve Ücret Politikaları

28 Aralık 2023 01:40

Dr. A**** ö******* ın Beylikdüzü muayenehanesine annem ve arkadaşı kök hücre tedavisi için gitti. Kulak arkasından kök hücre alıyorum diyerek bir alet dokundurup çekmiş. 1 saniye dokundurarak kök hücre alınması mümkün değil! Annem dizlerinden arkadaşı da sırt ağrılarından şikayetçiydi. İkisinin de dizine iğne yapıp sırtına ağrı bandi yapıştırmış. Ağrı bandının içine kök hücre enjekte ettiğini söylemiş. Bandın annemin sırtını ne hale soktuğunu fotoğrafta görebilirsiniz. Ücreti 80 bin deyip 40 bine düşmüş. Hatta annemin ve arkadaşının cep telefonunu eline alıp banka uygulamasından kredi çekmeyi denemiş! Sonra bankaya göndermiş! Yani doktor değil tüccar gibi! Bu arada sık sık cay kahve ikrami olmuş. Annem ve arkadaşı zihin bulanıklığı durumu yaşayıp o an olayların bir garip olduğunu fark edip karşı koyamamışlar. İkinci gün sırtındaki yanıkları fark edince bandi çıkardık. İkisinin de sırtı yanık! Muhatap bulamıyorlar! Aradıklarında telefonu açan yok!

03 Ocak 2024 09:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

Bu şekilde karalayıcı bir şekilde yapılan kötü niyetli insanlar tarafından yapılan çamur at izi kalsın zihniyetinde davranışlardan uzaklaşın lütfen ben sizi tanımıyorum varsa şikayetiniz doktor olarak elimden geleni yapacağım şahsi numaramı yazdım Hastanın ödemesi ile ilgili muhasebe ilgilenir

03 Ocak 2024 09:22

Beni kimse aramadı başka biriyle karıştırdınız galiba benim telefonum açıl ve böyle bir hasta yok lütfen insanları yanıltmayın

03 Ocak 2024 09:29
05 Ocak 2024 16:01

Tanımıyorum dediğiniz hastaya yaptığınız işlemin ve yanıkların fotoğrafını ekledim bakınca hatırlarsınız. Telefon numaranız bizde var asistanınız tersledikten sonra telefonlarımız bir turlu açılmıyor. Simdi sizin için tanımıyorum dediğiniz hastanın size 40 bin ödeme yaptığı işlemin fişini ekliyorum. Amacım karalamak değil, başkalarının da maddi olarak mağdur olmasını önlemek. Ayrıca hiçbir faydasını göremedik ağrılar devam ediyor. Yani bu yanığa banda ve dizine yaptığınız iğneye 80 binden düşüp 40 bin aldınız. Ayrıca kök hücre aldım dediniz kulak arkasından 1 saniye içinde bir şey dokundurarak. Biraz araştırınca bunun da mümkün olmadığını öğrendik. Başkaları da mağdur olsun istemem.

11 Ocak 2024 22:59

Öncelikle geçmiş olsun bu evraklar benim bu hastaya tedavi uyguladığımı ispat etmez varsa bir sıkıntınız resmi makamlara müracaat edin insanları meşgul etmeyin

15 Ocak 2024 02:35

Kanıt istediniz sizin imzanızın olduğu kanıtı bile! Yükledim. Hala inkar ediyorsunuz ama merak etmeyin zaten yasal yollarla da hakkımızı arıyoruz. Yakın zamanda bu belgelerle haksız yere elde ettiğiniz her kuruşun hesabını soracağız. Bu kadar insanın mağduriyeti varken, fake hesaptan yapılan yorumlar da sizin inkarlarınız da sizi kurtaramaz

Yorumlar (13)

Halide
Halide

Doktorun kök hücre tedavisindeki becerisi ve hastalarına karşı gösterdiği şefkat, onu bu alanda öne çıkaran en önemli özelliklerden biri. Tedavim sırasında bana gösterdiği ilgi ve destek, hayatımı değiştirdi

Derin
Derin

Bel fıtığı ve boyun fıtığı konusunda kök hücre tedavisi ile çözüme kavuşturan harika bir doktor

Yıldız
Yıldız

Kök hücre tedavisi ile narkoz almaya gerek kalmadan ve hastane yatışına gerek kalmadan tedaviye en iyi şekilde yapıyor teşekkür ediyoruz Ahmet Hocam

Hazal
Hazal

Bel fıtığı konusunda hocamıza ulaştım sosyal medya üzerinden kafama takılanları sordum tek tek cevap verdi sonrasında tedaviye geçti ve en iyi şekilde tedaviyi gerçekleştirdi çok ama çok teşekkür ediyorum hocamıza. Bel firigi konusunda iyi bir doktor

Raziye
Raziye

Dizlerimde kireçlenme vardı bu sebeple doktor arayışındayken hocamıza denk geldim ve mesaj atıp kendisine ulaştım sonra telefonla aradım kendisini iyikide aramışım telefonda kafama takılan her şeyi sordum en ince detayına kadar cevaplandırdı çok sağ olun hocam

Arsen
Arsen

Bel fıtığı için hocamı sosyal medyada gördüm pek güvenmemiştim ama yüz yüze görüşünce tüm sorularımı cevapladı ve içime su serpti bu yüzden çok kolay bir şekilde işlemi tamamladık ve çok memnun kaldım çok teşekkür ederim hocam.

Esra
Esra

Ekip olarak çok iyi çalışıyorlar çok güzel işler çıkarıyorlar ben yaptırdığım işlemlerden çok memnun kaldım ve annemi de fıtık için tekrardan götürmeyi düşünüyorum şifa arayan herkes gitmeli. Vok ama çok teşekkür ediyorum hocamıza iyi ki varsınız hocam çok sağ olun

Sule
Sule

Hocamıza çok teşekkür ediyorum sac ekimiyle ilgisi kendisine 2 arkadaş geldik. İkimizde çok memnun kaldık. İşini gayet iyi yapıyor yılların tecrübesine sahip bir doktor. İnsanlarla nasıl iletisim kurması gerektiğini gayet iyi biliyor sağ olsun

Ayşe

Ahmet bey çok teşekkür ediyorum kireçlenme sebebiyle gitmiştik. İyikide gitmişiz uzun yoldan gittik kendisinin yanına. Tedaviyi en iyi şekilde yapıyor. Doktorluk mesleğinin hakkını veren bir doktor olduğunu düşünüyoırum. Hocamıza çok ama çok teşekkür ediyorum.

Ayşe

Hocamıza çok teşekkür ediyorum kendisi bizimle çok ilgilendi saç ekimi konusunda kendisine gelmiştik bizimle çok ilgielndi. Kaliteli bir iş yapıyor. Kök hücre tedavisi konusunda televizynda görmüştüük hocamızı. İşini gayet iyi bilen donanımlı birisi

Sümeyye
Sümeyye

Cilt gençleştirmeyi çok merak ediyorum çok güzel bir işlem olduğunu öncesi sonrası işlemlerden görmüştüm yaptırmaya karar verdim be Ahmet hocam sağ olsun şahane işler çıkardı. Ahmet bey isini gayet iyi uapiyor. Çok ama çok teşekkür ediyoruz kendisine sağ olsun çok yardımcı oldu

Beyza
Beyza

Tüm tedavi boyunca yanınızda oluyor ve sürekli sorduğunuz tüm sorulara olumlu cevap alıyorsunuz hiçbir şekilde korkmanıza gerek yok Ahmet hocamıza güvenin yeter. Çok ama çok teşekkür edoyoruz ahmet beye iyi ki sizi tsnimisiz hocam sağ olun

Hacer
Hacer

Hocamıza teşekkür ediyorum. Kok hücre tedavisi konusunda isini iyi yapıyor

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 20:47

08 Ağustos 2024 21:00