Safa sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 14:02
Safa'nın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim sorunu mail adresime bir video yollayarak çözüldü sorunu derece artı eksi tuşu ve zaman eksi tuşuna yani üç tuşa aynı anda 3 saniye basılı tutarak çözdüm. Umarım sorunu yaşayan başka arkadaşlara da yardımcı olur bu bilgi firmaya teşekkürler.”

Onvo OVFRY09 Airfryer'ım açılışta 370 derece gösteriyor ve normalde maksimum 200 derece olması gerekirken 400 derece oluyor. Kullanım kılavuzunda konuyla ilgili bir bilgi yok. İnternette 3 tuşa uzun basınca resetleniyor diye bahsediliyor ama hangi 3 tuş olduğu belli değil. Ürünü severek kullanıyorduk. Yardımcı olmanızı rica ederim.

23 Temmuz 2024 14:35 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

23 Temmuz 2024 14:43
23 Temmuz 2024 14:50

Sadetdin
04 Mart 2024 18:33
Onvo 12lt Airfryer Derece Sorunu

Cem
07 Şubat 2024 19:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Onvo OVFRY09 Airfryer 12L Santigrat - Fahrenheit Arızası

18 Ekim 2023 17:28