S.hakan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 16:35

Uzun yıllardır OMO kullanıcısı olarak, ürün şikayetimi buradan yetkililere ve ürün araştırması yapanlara iletmek istiyorum. Çok uzun süredir OMO deterjan kullanıcısıydım. Yoğun bir çamaşır sirkülasyonu olan Birevim var. Reklamlarda gördüğüm, marketlerde satılan aktif oksijen çamaşır deterjanını güvenerek 4 adet 6 kg şeklinde satın aldım.

Elimdeki diğer active fresh ve Domestos etkili ürünlerin bitmesi halinde kullanmaya başladım. Ancak aldığım deterjan, şu ana kadar kullandığım en kötü çamaşır deterjanı. 70 derece ön yıkamalı 4 saat yıkanan beyazlar kötü bir şekilde makineden çıkıyor. OMO'nun müşteri hizmetlerini aradım ve deterjanın incelenmesi için alınabileceği söylendi. 1 paketini kullanmıştım. Görüştüğüm temsilciye ürünlerden memnun olmadığımı, active fresh ya da Domestos etkili OMO ile ürünlerin değişimini istediğimi söylediğimde, ürünlerin inceleneceği ve daha sonrasında dönüş yapılacağı söylenerek elimdeki 1 adet ürün alındı ve memnun kalmadığım için 5.5 kg active fresh ürün gönderimi sağlandı.

Yeni gelen üründen oldukça memnundum. Ürün incelendikten sonra bana dönüş sağlandı. Üründe bir sorun olmadığı ve orijinal ürün olduğu söylendi. Elimdeki ürünlerin değişimi yapılmayacağı söylendi. Kendilerine üründen memnun olmadığımı tekrar ilettim, yapacakları bir işlem olmadığını söylediler.

Ürünleri ve yıkanan çamaşırların resmini ekleyeceğim. OMO kalitesi ve güvenim markaya karşı tamamen bitti. Çevremde kullanan yakınlarıma ve aileme ürünlerinizi önermiyorum. Bu yaklaşımınız nedeniyle kesinlikle firmanıza ait ürünleri satın almayacağım.

profile profile profile
23 Ekim 2024 16:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

26 Ekim 2024 13:07

Selamlar. Yukarı da ki resimler de sol tarafta yıkanmış katlanmış atletler active oxgjen ile yıkanmış atletler,1.5 senelik çamaşırlar. Sol tarafta ki tek t-shirt active fresh ile yıkandı. Şikayet sonrasında firma dönüş sağlamadı. Bu ürünler de beyazlatmama sorunu var. Ürün yüzünden maddi olarak zarardayım. Kesinlikle ürünü önermiyorum.

08 Eylül 2025 16:02

Selamlar firma ürün için dönüş sağlamadı. Ticaret Bakanlığına şikayette bulundum.

Şeyma
30 Eylül 2025 20:19
OMO Toz Deterjan Lekeleri Çıkarmıyor, Ücret İadesi Talebim Var
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
13 Kasım 2024 17:40
OMO Etkin Olmayan Deterjanla Hayal Kırıklığı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Ocak 2024 15:27
OMO Deterjan Beyaz Lekeler Bırakıyor
Vefa sonuçtan hiç memnun değil

Vefa
04 Ağustos 2025 20:58