Omix X5 Cihazında Bildirim Gelmeme Ve Yazılım Problemleri

Ömür
29 Haziran 2024 19:05

Merhaba, ben daha 1 yıl olmadı alalı Omix X5 cihazını ve normal bir şekilde çalışıyordu ancak bugün arama gelmiyor, bildirim gelmiyor telefona. Yani bu sorunun kısa zamanda çözülmesini istiyorum. Onun dışında Android 13 sürümü bekliyoruz ve yazılım problemleri var. Bu sorunların kısa zamanda çözülmesini ve benim bildirim gelmeme sorunumun en kısa zamanda düzeltilmesini istiyorum.

03 Temmuz 2024 14:08 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Efe

Aynı model omix x5 telefonunda alalı 3 ay bile dolmadan bildirimler gelmiyor, gelen aramalar sadece titreşim yapıyor, bu konuda çözüm bulunmaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5 Android 12'de Kaldı Güncelleme Yayınlanmıyor

İsmet
24 Ocak 2024 03:38
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Omix X5'e Güncelleme Ve Aksesuar Eksikliği Sorunu

Mert