Önder sonuçtan hiç memnun değil

Omix X400 Telefonun Kamera Ve Şarj Sorunları

20 Kasım 2024 23:41

Eşime Omix X400 telefon aldım. Telefon son zamanlarda ön kamera hatası veriyor (kameraya bağlanılamıyor) hatası veriyor ve şarj durumu dolu olduğu halde kendi kendine kapanıyor. Telefonu şarja taktığımızda takar takmaz %50'nin üzerinde gösteriyor. Omix yetkili birimlerine sesleniyorum, bu sorunumun giderilmesini istiyorum.

29 Kasım 2024 20:23

20 Kasım da şikayet yazmama rağmen hala dönüş olmadı ya omix firması çok çok ilgisiz ya da buraya yazılanlar boşuna

12 Aralık 2024 10:39 (Şikayetten 21 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Kaan

Benim telefonda da sorun aynı iki baş parmağı nı telefon in kamera sını ortalaya cak şekilde kamera yi kendinize doğru kastirin. Çözümü bu büyük ihtimalle ondan

Demet

Ay çok sağ olun bende ne zamandır selfie çekemiyordum. Telefonumla sayenizde öğrendim çok aradım ayarlardan da bulamadım

Önder

Kaan bey İlginiz için teşekkür ederim yazdığınızı anladığım kadarı ile deneyeceğim keşke omix yetkili biriminden de dönüş yapan olsaydı

Nida
17 Kasım 2024 21:51