Omix Ses Seviyesi Düştü

Sarp
27 Temmuz 2024 22:26

Omix Mixpods Pro telefonumun yanında geldi. İlk zamanlar iyiydi, sonra aniden ses gitti. Daha sonra ses seviyesi düştü, şu an kulaklıktan çok az ses geliyor ve hemen şarjı bitiyor. Sorun yaşıyorum. Kulaklık ihtiyacım var, gereğinin yapılmasını arz ederim. En kısa sürede.

27 Temmuz 2024 22:09

Kulaklık ses seviyesi aniden düştü düşük ses veriyor telefonun yanında gelmişti omix telefon

30 Temmuz 2024 12:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz cihazınız ile ilgili yaşadığınız sorunlarınızı detaylı not ederek merkez servisimize ücretsiz olarak yurtiçi kargo 860 614 083 anlaşma kodumuz ile gönderimini gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye omix.com.tr

Toprak
Toprak

Bir süre önce kardeşimin aldığı omix telefondan gelen mixpods Pro 2 kulaklığı kullandım Airpods kullanmış biri olarak söylüyorum çok başarılı bir kulaklık ama dün sağ kulaklık benimde sesi az geliyor hatta neredeyse hiç gelmiyor kulaklığı bağlantıdan çıkardım şarja koydum ama geçmiyor bir çözüm istiyorum lütfen

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
27 Aralık 2024 12:27