Omix Mixpods Uygulamasına Kulağımı Bağlayamıyorum

Salih
27 Ağustos 2024 23:15

Omix X5 marka telefon kullanıyorum. Yanında gelen Mixpods Pro 2 kulaklığı, telefonda otomatik olarak yüklenmiş olan Mixpods uygulamasına bağlayamıyorum. Uygulamaya güncelleme gelmiş fakat Play Store'da güncelleyemiyorum ve bu yeni bir sorun değil. Bir an önce düzeltilmesini istiyorum.

06 Eylül 2024 11:14 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp mümkün olan en kısa süre içerisinde sizlere dönüş gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

06 Eylül 2024 12:53

Değerli Kullanıcımız, Şikayet sürecinizde sizlere bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Ecrin
26 Kasım 2023 18:03

Omix Ses Seviyesi Düştü

Sarp
27 Temmuz 2024 22:26

Üç Aylık Kulaklıkta Sürekli Şarj Arızası Ve Değişim Talebi

Selma
05 Eylül 2025 13:19
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
27 Aralık 2024 12:27