Olivemarkets Güvenilir Bir Aracı Kurum Değil

23 Ağustos 2023 10:34

Olivemarkets adlı aracı kurum. Kullanıcı şifrelerine doğrudan erişebiliyorlar, güvenilir bir altyapıları mevcut değil. Geçmişte işlem yaptığımda verdikleri bonusu kendi kendilerine silmişlerdi vs. Bu durumları yaşayınca hesabımın silinmesini talep ettim ve bu kurumla çalışmayı bıraktın. İstemediğim ve SMS listelerinden çıkarılmayı talep ettiğim halde düzenli şekilde reklam SMS'leri göndermeye devam ediyorlar aylardır. Çok daha güvenilir uluslararası firmalar mevcut.

Biraz daha detaylı araştırma yapıp bu tarz aracı kurumlar ile çalışın. Herhangi bir sektörde herhangi bir kişi veya kurum istemediğiniz halde size sürekli SMS gönderiyorsa yanıltıcıdır zaten. Kurumsal bir yapı bu şekilde davranmaz. Kullanıcıların işlemlerini piyasaya iletmeden kendi içlerinde yüksek kazanç elde etmeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Doğukan
Doğukan

Bildiğin güvenilir global firmaları söyler misin

Murat
Murat

Xm global 3 yıldır çalışıyorum para yatırma ve çekmede kriptoyla veya perfectmoney ile çok hızlı ve sorunsuz yalnız diğer para yatırma yöntemleri çok yavaş ama kurumsal ve sağlam bir firma

Anladığım kadarıyla sende arayış içindesin güvenilir bir kurum bulabildiniz meraketim bulduysan eğer bize de o bilgi versen Güzel olur

Onur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 22:16
Olivemarkets Detaylı İncelemesi Sığdığı Kadar Anlatmaya Çalıştım
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Olive Markets Kaybetmez

01 Ağustos 2024 06:56