Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Olive Markets Kaybetmez

01 Ağustos 2024 06:56

Olivemarkets bu kurumla çalışıp para kazanmanız imkansız. Enteresan yavaş algoritmalı bir uygulama, spread ve swaplar inanılmaz. Tamam, hani para kazandın çekersin gibi ama para yatırırken alt limit seçenekleri var. B**** diye bir yatırım danışmanı var, dalga geçer gibi keyfine kalmış para aktarım zamanı. Ulaş, ulaşabilirsen. Sistem öyle bir, tamam yap yatırım, dünyanın en iyi trader ol anlarsın. Asıl onlara çalışıyorsun. E*** Bey diye yatırım danışmanları var, dürüst. O kuruma katlanmamın tek sebebi o gibiydi. Olive Markets kurum olabilmeniz için 15 sene daha insanları kandırmanız, yemeniz gerek, o çok belli. Düşmeyin diyorum.

03 Ağustos 2024 14:32

Bu kuruma hani yatırım yaptın spread ve swaplar enteresan dünyanın en iyi traderi kazanamazsın uygulaması anormal yavaş ve anlamsız tıkladığın fiyatın 5 aşağısı 3 yukarısı genelde uygulamada bir anda giriş yapamama hatası para yatırmaya kalktın burcu hanim diye bir aktarım danışmanı bekle keyfini dönüş sağlasın sana dalga geçiyor kurumda alt yatırma limiti var zaten o ayrı emir bey diye bir yatırım danışmanı dürüst onun hatırına bir sure katlandım bu kuruma boşuna düşmeyin diyorum bu kurumun kurum olabilmesi için en az 15 sene işten anlamayan kişileri aldatması gerek benden söylemesi hani para çekebilirsin ama imkansızı başarmalısınız olive markets kaybetmez

Recep
Recep

Bu firma hakkımda ödeme Geç alındığına karşı duyumlar alıyorum bende

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Olivemarkets Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

04 Mart 2025 19:09