Emre sonuçtan çok memnun

Oley.com Oley.cok Hesabıma Parayı Eksik Yatırdı.

Oley.com Oley.cok Hesabıma Parayı Eksik Yatırdı.
12 Temmuz 2024 18:08
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Oley.com'dan oynadığım kuponum garip bir bahaneyle bana eksik olarak yatırıldı. 298 TL almam gerekirken aldığım para 211 TL. Kuponu kaybedince parayı alıyorsunuz. Fakat iş parayı vermeye gelince böyle bir sorun çıkması garip. Kuponun kodumu ve resmini atıyorum, her şey açık.

12 Temmuz 2024 20:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

Emre
Emre
13 Temmuz 2024 15:31

Teşekkürler

13 Temmuz 2024 15:32

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

13 Temmuz 2024 15:32

Değerli üyemiz, Vizyonumuz; sporu ve eğlenceyi birleştirerek üyelerimize sanal bahis platformunda beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda siz değerli üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmak asli görevimizdir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Mehmet sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2024 00:03
"Çözüme kavuştu teşekkür ederim"
Ferit sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2025 21:01
"Tutar ile değil de oran ile çarpıldığını kampanya da detaylı bir şekilde belirtmişler bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏🙏"