Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2023 13:03
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Filtreleme seçeneğinde yer alan sorun düzeltildi ve iletişim seçeneğinde firmaya mesaj atamama problemi düzeltildi, teşekkürler.”

linkinde yer alan 4litrelik yağ ürünü ;

linkinde yer alan filtrelemede lubex markası ve 4 litrelik seçeneği işaretlendiğinde ekrana yansımıyor.

Lubex Primus 5W-30 adlı ürünün filtreleme sorununun giderilmesini talep ediyorum. Yetkililerden gerekli kontrollerin yapılarak oluşan filtreleme sorununun giderilmesini ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Ayrıca

linkinde yer alan mesaj kısmından sizlere mesaj iletemiyoruz, oluşan teknik sorunun giderilmesini ve giderildiği zaman bilgi verilmesini talep ediyorum. Şikayetim ile ilgili görselleri ekte sunuyorum.

07 Mayıs 2023 00:23