Betül sonuçtan hiç memnun değil

Oakley Gözlük Satış Sonrası Hizmet Sorunu

Betül
02 Mayıs 2024 14:46

The moose bay internet sitesinden 18.08.2023 tarihinde oakley marka bir gözlük aldım. 2-3 ay sonra gözlüğün burun üstü silikonunun düştüğünü fark ettim. Firma ile iletişime geçtim. Gözlüğü göndermemi istediler, ben de gönderdim.

Site üzerinden kontrol ettiğimde ürünün iade edilmiş olduğunu gördüm. Ancak para iadesi yapılmamıştı. Stok olmadığı için iadenin alındığını düşünürken gözlük kargo ile geri geldi. Ürünün yedek parçasını firmadan istediklerini ve parça geldiğinde göndereceklerini, bu sırada gözlüğün zarar görmemesi için geri gönderdiklerini belirttiler. Parçanın geldiğinde kendim yapıştırıp yapıştırmayacağımı sordum, 'evet' yanıtını aldım. Aylar geçmesine rağmen parça gelmedi. Tekrar iletişime geçtiğimde dönüş yapacaklarını ifade ettiler.

Bugün yaptığım görüşmede gözlüğü tekrar onlara göndermem gerektiğini söylediler. Bu firmadan ürün aldığınızda oluşabilecek sorunları sürekli takip etmek zorundasınız. Müşteri temsilcilerine kolayca ulaşabiliyorsunuz ancak tatmin edici cevaplar alamıyorsunuz. Firmanın müşteri memnuniyetine önem vermediği kanaatindeyim.

Tolgahan

Merhaba. Aynı dertten ben de muzdaripim. Ben gözlüğü Boyner Mağazasından aldım. Daha 3-4 aylıkken burun pedlerinden bir tanesi düştü. Mağazaya gittiğimde bu parçayı tedarik edemediklerini söylediler. İncelenmesi adına 10 gün önce firmaya gönderdim, hala haber bekliyorum. Bakalım ne diyecekler? Bu markayı satıcının tavsiyesi üzerine almıştım. Keşke tercih etmeseydim.

06 Kasım 2024 10:52

İsmail
02 Temmuz 2024 01:39
Flaw Wear Eksik İade Ücreti
Flaw Wear Eksik İade Ücreti
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 17:53