Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Nutraxin Omega 3 Pişmanlığı

Sümeyye
07 Eylül 2023 07:36

Daha önceden içeriğine güvendiğim Nutraxin ürünlerini kullanıyorum diye araştırmadan eczacının içinde katkı maddesi yok temiz içerik tavsiyesiyle omega3 +co Q_10 satın aldım. İçeriğini kontrol ettiğimde pon ce au 4R ve titanyum oksit olduğunu gördüm. Ayrıca kutu üzerinde titanyum ibaresini göremedim sitesinde yer alıyor sadece. Tatlandırıcı, gluten, koruyucu içermez demişsiniz buna aldanıyoruz ve bizi aldatıyorsunuz 8 aylık hamileyim yediğime içtiğime dikkat edeyim derken bu şekilde araştırmadan ürünü aldığım size güvendiğim için çok pişmanım. 4r denen madde Renklendirici özelliğe sahip ve ABD de yasaklanmış bir maddeyi neden koydunuz renginin kırmızı olmasına ne gerek vardı. Lütfen doğal içerikli ürünler piyasaya sunun hiç güvenim kalmadı.

Seran
Seran

Nutraxin kolajen ve probiota ürünlerini doktorum önerdi. Beden sağlığıma faydalı olacak diye fazlasıyla aldığım ürünler çöpe gitti. Eğer reflünüz varsa veya mideniz hassas ise bu ürünleri kullanırken dikkat! Ben mahvoldum doktorum hemen kes dedi ama tonla ürün elimde kaldı. Umarım doktorum bu ürünleri satarken ya da önerirken biraz daha temkinli olur. Güven duygumu da kaybettim artık :((

30 Nisan 2025 17:32

Batuhan
23 Haziran 2023 16:54
Nutraxin Collagen Powder Ürününün Bozuk Olması
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Vitamin Takviyesi Sağlık Sorunlarına Yol Açtı, Firma İlgisiz Kaldı

17 Haziran 2025 12:13