Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Nutraxin Bromelain Korkutucu Etki

11 Eylül 2023 07:39

Bromelain hayatımı mahvetti desem yeridir. Hafif yan etkiler diye anlatılan normalden şiddetli adet kanaması bende ölümcül düzeyde yaşandı. Resmen yaşam kalitem ve buna bağlı olarak iş hayatım etkilendi. Hala eski sağlıklı halime dönemedim. Halsiz ve keyifsiz durumdayım. Resmen musluktan akar gibi kanama oldu. Ve işteydim bunları yaşarken. Bu kadarı fazla. Bunu olası hafif yan etki olarak yaşamazsınız ölecektim diyorum size. O halde işimi idare etme çabam. Anlatılmaz yaşamak da eziyetti.

profile profile

Yorumlar (13)

Hülya
Hülya

Ödem için kullanmaya başladım içtiğimin ikinci ayda üçüncü günü gece kaşıntı ile uyandım hemen kullanmayı kestim kaşıntım devam edince başka birşeydendir dedim tekrar içmeye başladım gece ağız kuruluğu ve ağız kaşıntısı ile uyandım ve dudağım şişmeye başladı resmen dudağım ters döndü hemen hastaneye gittik Dr. Gösterdim alerji yapmış dedi serum, hava falan vs. Eğer gece uyanmasaydım dilim şişer daha kötü sonuçlar alırdım. Kullanmayın

İraz

Şikayetim ödemdi ancak menapozda olmama rağmen 15 gündür korkunç bir kanama başladı ilaçla birlikte ilaçtan olduğunu doktoruma gidene kadar anlamadım tabi. Şuan rahim duvarım 1.5 cm olmuş bu menopozda olan bir kadında hiç istenmeyen bir şey en son 5 mm idi siz anlayın nasıl bir etki yapmış Bence kesinlikle toplantılmali astarı yüzünden pahalıya geldi bana:(

Jülide
Jülide

Ben de kullanıyorum ve bağırsaklarım da midem de her gün balon gibi şiş ve hep ishal durumdayım. Özellikle gözlemledim kaç günlerdir neyin böyle yaptığını, direkt nutraxin bromelain forte. İlk defa kullandım ama bugün itibariyle keseceğim kullanmayı

Nutraxin Bromelain Korkutucu Etki
Selma

Bende nutraxin 500 mg bromelain aldım eczaneden kullandım 3 kutu ama ödem attırıcı etkisini görmedim. Başka firmanın kullanıyorum çok fark ettirdi

Bromefit gdu 2400 unit Cla krom destekli

Emine
Emine

Peki hangisini kullandınız siz

Rita

Gerçekten sinir bozucu. Umarım daha uzamaz kanam.

Rita

Bende aynı ağır regl kanaması yaptı. Sizin ne kadar sürede kesildi kanamanız

İraz

Bırakmama rağmen kesilmedi maalesef ilaç tedavisine başladık ki ben 50 yaşındayım ve menapozdayim :(

Feray

Bana ulaşmanızı isterim ummuhan kardeşim

21 gün sürdü demir takviyesi almak durumunda kaldım halsizleştim

Feray

Ne için kullandınız acaba şikayetiniz neydi

Ödem

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Solgar Bromelain Gözlerimi Mahvetti

Meral
21 Mayıs 2024 18:11
Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Kullanım Sonrası Adet Düzensizliği Ve Yan Etkiler

Fatmagül