Nutraxin B Haplarındaki Ağır Koku Ve İdrara Yansıyan Sapsarı Boya

Nutraxin B Haplarındaki Ağır Koku Ve İdrara Yansıyan Sapsarı Boya
19 Mayıs 2024 11:28

Haplarda kesif bir tıbbi ilaç kokusu vardı ve kullandıktan sonra idrarda olağan dışı bir sararma oldu. Bildiğin hapın boyası karışmıştı sapsarı idrar oldu. Kuruduğunda tuvalet kağıdında sarı boya izi kaldı. Ayrıca b vitaminlerinin bir çoğunu içermesine rağmen kaslarımda olumlu bir etkisini de göremedim. Yaptırdığım testlerde doktor bende b vitamini ve magnezyum eksikliği tespit etti. Reçete ile satılan b ve magnezyum hapları çok faydalı olmuştu ama Nutraxin'nin böyle bir faydasını da görmedim.

Esra
Esra

Şu an bende o durumdayım anormallik sadece bende mi diye araştırma yaparken yorumunuz çıktı karşıma

Nedim

Vitamin emilmesi için ekstra demir ve çinko falan da almak lazım sanırım ben 8 aylık bir tedavi görmüştüm, b vitamin eksikliğinde Vitaminin emilmesine destek olması için ekstra ilaçlar da vermişti doktor...

Nedim

Merhaba, vitaminler vücutta depolanmaz ve b vitamininin kendine has bir kokusu ve rengi vardır. O yüzden idrarda koku ve renk değişimi yapar, bol su ile tüketmenizi tavsiye ederim. 1 tablette günlük dozdan fazla olduğu için ve vücut ihtiyacı olmayan fazlasını attığı için bir sorun yok.

What
What

Bende bu konuda eksiklik vardı doktor test yaptı ve başka bir ilaç yazdı. Sonrasında ise bunu kullandım öylesine kullanmıyordum yani. Buna rağmen nasıl fazla miktar oluyor da onu atıyormuş vücut bunu anlamadım. Neyse bir daha almam zaten.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Vitamin Takviyesi Sağlık Sorunlarına Yol Açtı, Firma İlgisiz Kaldı

17 Haziran 2025 12:13

Birben
12 Eylül 2025 00:54
takviye-urun-sonrasi-ciddi-saglik-sorunlari-yasadim-2.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Ve Yan Etki Şüphesiyle Güven Sarsıldı

18 Mayıs 2025 19:12