Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Ödenmiş Pakette Seans Ve Ücrette Değişim Yapma

26 Nisan 2024 13:10

İzmir Novar Poliklinik 4 şubesinden birkaç yıl önce 3 seanslık 2700 TL değerinde altın iğne paketi satın aldım. Kaliteli bir krem kullanıldığını ve iğneleri hissetmeyeceğimi, acı duymayacağımı belirterek beni ikna ettiler. Ancak iğneleri yoğun bir şekilde hissettim ve ilk seansta çok acı çekerek ağlama krizine girdim. Seanstan çıktığımda, 'Acımayacak' denilmişti ancak ben diğer seansları bu şekilde yaptıramayacağımı ifade ettim. Diğer müşterilerin benim ağladığımı ve memnuniyetsizliğimi görmemeleri için hemen bir odaya alındım. Orada bana başka bir paket teklif edildi. Teklif şu şekildeydi:

Tek seans ücretini düşüp, geriye kalan tutarla cilt temizliği ve yüz bakımı için 6 seanslık 900 TL'lik bir paket (1 yıl geçse bile seanslar yanmayacak) ve kalan kısmı için hatırlatıcı epilasyon yapılması önerildi. Daha önce başka bir yerde epilasyon yaptırdığım için pek ihtiyacım olmamasına rağmen kabul ettim.

Cilt bakımına geldiğimde aynı anda epilasyon da yapılacağı söylendi. Yaklaşık 2 hafta önce 5. Seansıma gittiğimde, paketimin yeniden gözden geçirildiği ve böyle bir uygulama paketinin olmadığı, epilasyona sadece iki kez geldiğim ve 200 TL alacağım olduğu söylendi.

Ayrıca başka bir epilasyon seansına giremeyeceğim belirtildi. Bu paketi teklif eden kişi başka bir şubeye gönderilmişti ve yerine gelen yeni çalışan, şube müdürü olduğunu söyledi. Yardımcı olmak yerine suçlayıcı ve itici bir tutum sergileyerek beni yalancı konumuna düşürdü.

Bu durum üzerine, paketim bitmemiş olmasına rağmen işlem yaptırmadan orayı terk etmek zorunda kaldım. Kendini müdür olarak tanıtan kişinin konuya hakim olmaması, kartta yanlış bir düzenleme yapılması ve müşteriye çözüm sunmak yerine yanlış bilgi verilmesi kabul edilemez.

Satın alınan paketin 4. Seanstan sonra değiştirilerek fiyat ve seans farklılığı dayatılması, itiraz ettiğimde ise 'Lütfen dışarı çıkın' denilerek rencide edilmem son derece saygısızca ve kabul edilemez.

Benden önceki bir müşteriye de verilmiş bir söz nedeniyle danışmadaki görevli ile tartışırken duydum. Demek ki benzer durumlar sadece bana özgü değilmiş. En üst yetkiliye ulaşılmasını ve durumun duyurulmasını rica ediyorum.

01 Haziran 2024 11:57

Novar Poliklinik İzmir Novar Bayraklı Poliklinik Lazer Kontrol Seansı