Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Bursa 13. Noterliği Kabalığı

08 Eylül 2023 16:23

Ben kurumsal bir şirkette bir avukat nezdinde çalışan ve sigortalardan değer kaybı tazminatı için vekalet alan bir çalışanım bugün aradığım ve notere yönlendirdiğim M**y***  isimli bir müvekkilim için Bursa 13. Noter aracılığı ile işlem gerçekleştirilecekti, ancak müvekkilim notere gittiğinde işlem yapan arkadaş " Bursa'dan İstanbul'a vekalet veriyorsunuz kimdir nedir bilmiyorsunuz bizim anlaşmalı avukatlarımız var gelin vekaletinizi biz alalım işlem yapalım en azından bir şey olursa kapısını çalacağınız bir yer var " diyerek müvekkile noter ücreti ödettirmeden müvekkilimi  alarak işlem sağlatmışlar, noteri arayarak bu durumu baş katiple konuşmak istediğimi söylediğimde ise kendisini yetkili olarak tanıtan E-- isimli bir şahıs " beyefendi bizim üst katımız avukat bürosu kim bilir işlemi kim yaptı ne dedi ben bilemem dışarıya da bilgi veremem" diyerek telefonu suratıma kapattı .bu durum hem iş ahlakına hem de etikliğe uygun olmadığı gibi yetkili mercilere ilgili şikayetimi ilettiğimi bildirmek isterim konunun takipçisi olacağım. bu konuyla ilgili ayrıca geri dönüş bekliyorum.
Muhammet ö***
0531 886 2***.

Eren
Eren

Git kendine helal olarak para kazanacak bir iş bul, 1 kuş kaçtı diye nereden ne çıkaracaksın takipçisi olacakmış 🤣

Sa na ne?

Bursa 31. Noterliği Usulsüz Yönlendirme, Darp, Hakaret