Nur sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:38

Note marka kaş sabitleyiciyi 4 gün kullandım. Çok güzel sabitliyordu ve beğenmiştim ama ilk gün aşırı derecede kaşınma ve yanmayla başladı. Başta sabitleyiciden kaynaklanmadığını düşündüğüm için kullanmaya devam ettim. Şu an kaşlarım resmen yandı, yara oldu ve soyuluyor. Aşırı derecede şişti ve kaşınıyor. Açıkçası bu markadan böyle bir şey beklemezdim. Gerçekten çok acı verici ve üzücü. Bence ürün araştırmaya gönderilmeli ve satıştan kaldırılmalı!

30 Kasım 2024 18:34

Note marka kaş sabitleyici 4 gün kullandım sabitlemesini beğenmiştim aslında ama ilk gün aşırı derece kaşınma ve yanmaya başladı başta sabitleyiciden olmayacağını düşündüğüm için kullanmaya devam ettim şu an kaşlarım resmen yandı yara ve soyuluyor aşırı derecede şişti ve kaşınıyor açıkçası bu markadan böyle bir şey beklemezdim gerçekten çok acı verici ve üzücü... Bence araştırmaya gönderilmeli ve satıştan kaldırılmalı!

30 Kasım 2024 18:24

Note marka kaş sabitleyici 4 gün kullandım sabitlemesini beğenmiştim aslında ama ilk gün aşırı kaşınma ve yanmaya başladı başta sabitleyiciden olmayacağını düşündüğüm için kullanmaya devam ettim şu an kaşlarım resmen yandı yara ve soyuluyor aşırı derecede şişti ve kaşınıyor açıkçası bu markadan böyle bir şey beklemezdim gerçekten çok acı verici ve üzücü... Bence araştırmaya gönderilmeli ve satıştan kaldırılmalı!

30 Kasım 2024 18:20

30 Kasım 2024 18:09

30 Kasım 2024 18:07

İrem sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 23:41
Note Cosmetics Note Kaş Sabitleyici
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 16:10
Güvendiğim Marka Kaş Sabitleyicisi Cildimde Alerji Yaptı
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Note Cosmetics Kaş Sabitleyici Alerji Yaptı

03 Temmuz 2024 23:51

15 Nisan 2024 21:47
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Note Kaş Sabitleyici Alerji Sorunu

29 Ocak 2025 20:57