Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Nk Karavan Hayallerimizi Çaldınız

01 Mayıs 2023 01:01

Milletin hayallerini çaldınız. Paramız çöpe gitti. İstanbul'dan kalktık fabrikaya gittik. Özürler falanlar filanlar. Devletimiz bunları yakalasın içeriye atsın.

profile profile profile

Hatice
Hatice

Merhaba. Bende savcılığa başvuru yaptım. WhatsApp grubu vardı. Ne oldu acaba Gruba bende eklenmek istiyorum Yardımcı olur musunuz

Zühtü

Devam ediyor: Eğer dediğiniz gibi mahkeme ya da savcılık yolunu seçecekseniz lütfen "Nasılsa Haklıyım" demeyin. Zira "Sizin değil de 'İspat Edilene Kadar Sanık ya da davalı Masumdur Prensibi' gereğince mağdur eden karşı taraf ya da tarafların haklarının" gözetilmesiyle karşılaşınca afallayıp, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız oradaki asıl nizanın taraflarının değişeceğini, karşınızda beklediğinizin gibi taraf olmayacağını, sizin dava ya da şikayet konularınızda sıkıştırılmaya maruz kalabileceğinizi "haklıyken haksız çıkmayı yaşayabileceğinizi" bilmelisiniz.

Zühtü

Beyefendi biz insan olarak bir alışverişe, hukukun temel ilkesi olan "İyi Niyet Prensibi" doğrultusunda giriyoruz. Bu nedenle sanıyoruz ki hemen her yerde olduğu gibi yine "parasını vereceğiz, karşılığında mal ve hizmeti alacağız, Eğer mal ya da hizmette eksik kusur olursa; bu mal ya da hizmeti satanın bizim geçen zamanla oluşacak zararımızı karşılayacak şekilde ya gidereceğini, ya da iade işlemini gerçekleştireceğini ya da sattığı mal ya da hizmetteki evsaf ve nefaset yoksunluğunun oranında bir bedeli geri ödeyeceğini veya tahsil etmeyeceğini düşünüyoruz. Ancak "Kötülüğün Cezasız Kaldığı" uygun ortamın gitgide gizli el marifetiyle daha hazır hale getirilmesine rağmen "hinlik yaparak cürüm işlemek saikiyle fiiliyatta bulunan kişi sayısının" yine de az miktarda kalması Millet olarak tek tesellimiz olmalıdır. Aşağıda devam ediyor.