Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
28 Ekim 2024 23:19

Nissan Eskişehir Teknik Oto Servisi
Aracımızı Eskişehir'e gittiğimiz için Teknik oto Nissan servisinde bakım yaptırdım. İlk aracı teslim ederken bakımdan sonra aracın yıkamasını yapar öyle teslim ederiz diye söyledi. E**** hanım ama yapılan temizlik işleri için ücret alınacağı bilgisini vermedi. Hatta %30 a kadar indirim uygulandığında fiyat fazla düşmediği için sorduğumda da motor yağında indirim yok deyip aracı servise aldılar. Faturayı çıkışta zarfla verdiler. Bende önceden fiyat konuştuğum için detaylı bakmadım tekrar. Marmaris'e geri döndüğümüzde kontrol ettiğim de motor yıkama ücreti başka bakım ücretleri ve silecek suyu koymayın dememe rağmen ona da rakam yazarak faturaya eklemişler. Açıkçası E**** hanımın fiyat açıklamalarında net bilgi paylaşmadan hallederiz deyip faturaya iliştirmesi güvenimizi kırdı. Bir daha Nissan teknik oto Eskişehir servisinden hizmet almak için gitmeyiz. Gidecek olanlarında dikkatli konuşup neye ne kadar yazdıklarını görerek araçlarını teslim etsinler diye bilgi paylaşıyorum. Çalışanın bu şekildeki davranışı firmanın kaybına olacaktır.

profile profile

Eskişehir Nissan Teknik Servis Sorunu

Ekrem
23 Ağustos 2023 10:27
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Bakım Ücretleriyle Müşteri Mağduriyeti

Serdar
24 Mart 2025 09:10
Yüksek Bakım Ücretleriyle Müşteri Mağduriyeti

Saliha
25 Eylül 2023 18:49
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
01 Ağustos 2023 14:26