Nişantaşı Üniversitesi Nişantaşı Üni Yatay Geçiş Para İadesi

20 Temmuz 2023 17:4620.095

Nişantaşı Üniversitesi yatay geçiş yaptım, Deniz Bank'tan öğrenci kredisi aldım, ama yatay geçiş yapmaktan vazgeçtiğim için Öğrenci Dekanlığı'na dilekçe verdim. Hatta onlar dilekçe yazmamı istediler. Geri bildirim olarak, yatay geçiş yapıldığı için para iadesi olmuyor. Bu nasıl bir saçmalık? Okula başlamadım, evrakları tam getirmedim, derse girmedim, paramı iade etmiyorlar. Ben asla böyle bir saçmalığı kabul etmiyorum. Ödeyecek durumunda da değilim. Paramın iadesini istiyorum.

6 Eylül 2023 21:03

Merhaba Nişantaşı Üniversitesi eğitim kurumu altında öğrencileri mağdur ediyor yatay geçiş paramın iadesini 2 aydır yapmıyor sürekli beni geri gönderiyorlar ve öğrenci dekanlığının üslubu aşırı derece de yanlış dilekçe verdim bekledim kayır sildirmeniz lazım okula gelin iadenizi öyle yaparım dedi bekledim hâlâ iadem olmadı ve bankaya 2. Taksitim geldi ödeyemiyorum yazıklar olsun böyle bir üniversiteye maddi manevi mağdurum savcılığa yöke şikayet ettim. Paramı da asla bırakmayacağım

4 Ağustos 2024 02:27

Endüstri mühendisliği için yatay geçişle gelmeyi düşünüyorum okul çok mu kötü çok kararsızım bana bir şeyler diyebilir misin 🥹

21 Mart 2024 02:00

Merhaba, durumunuz için gerçekten çok üzüldüm. Sormadan edemeyeceğim paranızın iadesiyle ilgili geri dönüş sağlayabildiniz mi?

Nişantaşı Üniversitesi Yüksek Lisans Kayıt Silme Mağduriyeti

11 Ağustos 2023 17:4613.544

Barınma ve maddi sorunlar yaşadığım için yüksek lisans yapamayacağımdan kayıt silme talebi oluşturdum Kayıt silmek içi...

2 Destek

Nişantaşı Üniversitesi Paramızı İade Etmiyor!

NişantaşıÜniversitesi Paramızı İade Etmiyor!

Abuzer
Nişantaşı Üniversitesi'nde Yabancı Uyruklu Öğrencilere Yaşatılan Mağduriyet