Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Nilhan Sultan Köşkü Paşalimanı Paşalimanı Mekan Deneyimi

02 Haziran 2024 13:19

Ailemle birlikte iki defa gittim mekanın alt katında satış yapılan yerden oda kokusu, parfüm ve kahve aldım. Eve gidip paketleri açtığımda parfüm kutusu boştu. Ertesi gün tekrar gittim durumu anlattım yardımcı oldular. Bende sıkıntı yapmadım anlayışla karşıladım.
Ama giderken yol üzerinde mekana ait olan Nilhan sultan is parkı gördüm arabayı oraya bırakıp mekana geçtim kahvaltı yaptık
Çıkışta alt kattan tekrar alışveriş yapıp arabama gittim. Valedeki kişiler arabayı tampon tampona sıkıştırmışlar iki taraflı olarak, silecekleri kaldırmışlar. Arayıp durumu anlattım. Arabanın yanına gelen iki vale tavrı konuşması çok sert üslupsuz şekilde konuştular ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. O kadar hesap ödeyip bir de üzerine bu şekilde tavırla karşılaştık sırf valeye vermedik kendimiz park ettik diye. Şikayet edeceğimi söylediğimde istediğin yere şikayet et diye cevap aldım Bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum. Nezih mekan olan nilhan sultana hiç yakışmadı.

Koru Restaurant Hizmette Saygısızlık Ve Misafir Memnuniyetsizliği Yaşadık

09 Haziran 2025 18:38
Esra sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:42
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 02:08
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Demet Hanımın Çiftliği Nişan Yemeğinde Hijyen Kabusu: Kirli Bardaklar Ve Pis Lavabolar

20 Nisan 2025 00:12

01 Ocak 2024 19:30