Beyza
05 Haziran 2023 00:45

Merhaba,
İzmir Hilltown Alışveriş merkezindeki Nike (Barçın Spor ) şubesinden 26.11.2022 tarihinde, oğlum için tch sweatshirt ( 2.400 TL fiyatı) aldım. 4 ay sonra ürünün farklı yerlerinde erimeler olduğunu tespit ettim. (Ürün yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkanmıştır, zaten herhangi bir çekme, küçülme ya da renk değiştirme gibi bir durumu yoktur.) Aldığım mağazaya götürdüm ve değişimi talep ettim, mağazadaki yetkili kişi incelemeye gönderilmesi gerektiğini oradan gelecek cevaba göre değişim yapılabileceğini bildirdi, zaten ürünü kendisi de görünce çok şaşırmış olup, inceleme sonucunun çok yüksek ihtimal değişim ile sonuçlanacağını belirtti. Ürün gönderildi, fakat hiçbir açıklama yazılmadan üretici hatası olmadığı bilgisi geldi. İtirazım üzerine ürün tekrar gönderildi ve aynı sonuçla karşılaştım. Bu ürün bu duruma nasıl gelebilir diye sorduğumda mağazadaki yetkili kişilerde yorum yapamadılar. İnceleme biriminin telefon numarasını verip oradan bilgi alabileceğimi ve mağazanın bir şey yapamayacağını söylediler.
Nike gibi bir mağazadan alınmış bir ürünün muhatabı nasıl olmaz, Ben kalitesine güvendiğim bu markadan bedelini ödeyip bu ürünü aldım, pazardan almış gibi muamele gördüm, benzer bir ürünü pazarda alsam bu duruma gelmezdi. Henüz ürünü almadım, mağazadan bana inceleme birimini arayıp dönüş yapacakları söylediler. Aciliyetle tarafıma dönüş yapılmasını ve ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Tüketici Mahkemesi'ne de başvuracağım.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Şubat 2024 18:27
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
10 Ocak 2025 19:55
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
08 Kasım 2024 11:57
Nike Ayakkabıda Beklenmedik Çatlaklar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Cahide sonuçtan hiç memnun değil

Cahide
03 Haziran 2025 23:39