Güner sonuçtan hiç memnun değil

Nextstar Cihazlarında Youtube Sorunu Ve Yetersiz Destek

Nextstar Cihazlarında Youtube Sorunu Ve Yetersiz Destek
21 Kasım 2024 13:30

Next Nextstar 2071 cihazlarımda 1 aydır Youtube.com giriş ve donma problemi yaşıyorum. Defalarca firmaya bildirdiğim halde yetkililer yazılım üzerinde çalışıyor. Bugün yarın düzelir diye diye 1 ay oldu. Hiçbir düzelme yok. Eğer olamayacaksa bildirin, başka cihaz alacağım diyorum, ona da cevap veren yok. Firmanın cihazları çok güzel fakat destek servisi gerçekten çok kötü, markayı kötü şekilde etkiliyor.

09 Ocak 12:57

Defalarca yazıp şikayet ettiğim halde hiçbir düzenleme ve destek verilmeyen Nextstar firması Youtube.com da donma ve seyredilme sorununu bir türlü çözemiyor. Firma güncelleyin diye cevap veriyor 01.01.2025 güncellemesi var daha ne olsun daha ne yapalım hiçbir düzelme yok

21 Kasım 2024 18:19 (Şikayetten 4 saat sonra)
21 Kasım 2024 19:51

Merhaba yeni güncellemeyi az önce yaptım şu an için bir sıkıntı yok umarım tekrar aynı problemleri yaşamayıs ilginiz için teşekkürler ederim

21 Kasım 2024 19:57

Merhaba 1 ay süren problemlerim defalarca firmaya bildirdiğim halde sonuç a ulaşamamıştım şikayetim var sistemin ulaşıp problemi aktarfıktan çok kısa bir süre içinde sıkıntı sona erdi teşekkürler ederim

22 Kasım 2024 12:30

Merhaba dün Next Nextstar 2071 cihazın Youtube.com giriş ve donma problemi ile ilgili şikayette bulunmuştum teşekkürler ederim ilginiz için firma dün saat 17.00 da yeni güncelleme gönderdi sistem düzeldi 2 saat boyunca problemsiz seyrettim fakat bu sabah aynı problemi yaşamaya başladım.

22 Kasım 2024 12:31

Aynı sıkıntı ve problem devam ediyor

22 Kasım 2024 18:25
24 Kasım 2024 12:13

Merhaba cevap olarak yazılan şeyler sadece oyalama madem bunları yaparak çözülecekti neden 1 aydır bugün yarın yazılım ekibi çalışıyor diyerek oyaladınız ve 1 ay içinde 3 defa Youtube.com seyredilme hüncellemesi yaptınız

27 Kasım 2024 14:47
28 Kasım 2024 15:11

Merhaba devamı güncelleme geliyor fakat değişen bir şey yok gene donma ve Youtube.com seyredememe sorunu devam ediyor.

28 Kasım 2024 15:58
01 Ocak 15:55

Merhaba, Next 2071 cihazım HDMI çıkışından görüntü vermeyince Yalova'da bulunan next Star bayisine 13 aralıkta verdim garanti kapsamında olduğu için cihazın fabrikaya gönderilmesi gerektiği söylendi fakat bu zamana kadar cihaz fabrikadan gelmedi bu işlem daha fazla uzayacaksa başka bir cihaz alacağım

09 Ocak 14:02
10 Ocak 10:07

Merhaba bendeki cihaz next2071 mini uydu cihazı Youtube.com problemini bunu cihazda yaşıyorum

10 Ocak 10:16

Şikayetime verdiğiniz cevap dan anladığım Youtube.com seyretmek istiyorsak şu an kullandığım cihazlar yerine nextstar 4K Android sistemli cihazları tercih etmeliyiz. Peki bu cihazları alırken bu Youtube.com sistemi var diye aldık ve tercih ettik ne yapalım şimdi. O zaman bu cihazları bizden alın yerine Youtube.com seyredeceğimiz cihazla değiştirin (gerekirse aradaki farkı verelim) sorun kalıcı olarak çözülsün.

10 Ocak 10:27

Merhaba Yetkili servis başvurusu yaparak alacağınız servis formu ile satıcı firmaya başvuru yaparak iade değişimini talep edebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz internet sağlayıcınızda ürünün Aile koruması veya Güvenli internet kullanımından ürününün kısıtlaması olmadığı emin olunmalıdır.

10 Ocak 10:45

Merhaba internet sağlayıcısından kontrolleri yaptırdım hiçbir kısıtlama yok, şu an üç adet 2071 cihazım var değişik zamanlarda farklı yerlerden aldım uzun zamandır problem yaşamadan Youtube.com seyredereken bu problem çıktı değişim için yardımcı olun Yalova çınarcıktayım hangi bayinizden değişim yapabilirim

10 Ocak 14:53

Merhaba nextstar 2071 cihazların Youtube.com giriş ve videoların donma ile kilitlenme sorunları ile yaptığım şikayetlere verdiği cevap da bu ürünlerde bu tarz problemlerin olabileceği bunun yerine nextstar 4K Android sistemli cihazların tercih edilmesinin gerektiğini bildirmiştir. Ben elimdeki 3 adet 2071 cihazı 3 yıl içinde değişik zamanlarda aldım ve bu zamana kadar problem yaşamazken son 2 aydır Youtube.com ile ilgili sıkıntıları yaşıyorum (aradaki farkı ödeyerek) tavsiye ettikleri cihazla değiştirmelerini bekliyorum. (Bulunduğum il Yalova )

13 Ocak 11:58

Merhaba next 2071 cihazlarımın Youtube.com giriş ve donma, kilitleme sorununa firmanın bu cihazlarda yazılımdan kaynaklanan sorunlar olabileceği ile ilgili cevabına istinaden elimdeki cihazların farkını ödeyerek Android cihazlarla değiştirilmesi için firma bayi bilgisi istememe rağmen hala firma tarafından dönüş yapılmadı Yalova'da bulunan bayii ye sorduğumda böyle bir bilgiye sahip olmadığını bildirdi. Nextstar firmasından konu ile ilgili cevap beklemekteyim.

13 Ocak 13:05

Merhaba İade ve değişim işlemleri satın almış olduğunuz firma üzerinden yetkili servis raporu ile yapılmaktadır.

13 Ocak 13:11

Merhaba cihazları farklı illerden aldım Talovada ikamet ediyorum şimdi değişim için bu illeremi gitmem gerek bulunduğum ildeki bayiden bu değişim yapılamazmı?

Nextstar Uydu Alıcısında Youtube Donma Sorunu

27 Kasım 2024 13:20
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Next 2071 Uydu Alıcısında Sürekli Donma Problemi

30 Kasım 2024 00:21