Next&Nextstar Next 2071 İptv Kayboldu, Bağlantı Hatası Veriyor.

26 Mart 2024 20:5720.017

Next 2071 uydu alıcım düne kadar internete bağlanıyordu, Youtube.com ve iptv kanalları izleyebiliyordum. Ancak bugün Wi-Fi bağlı olduğu halde bağlantı hatası veriyor, iptv'de bütün kanallar silinmiş ve göstermiyor.

İnternetten güncelleme yapamıyorum, hata veriyor. Bu arada tuhaf bir şekilde hava durumunu gösteriyor, Youtube.com'ta video aramada isim yazınca teklifler geliyor ancak videolar gelmiyor. Nasıl olacak böyle? En iyisi diye aldım ama kısa zamanda hata vermeye başladı. Çözüm ya da değişim lütfen.

27 Mart 2024 21:58

Eki aç
Eki aç
5 Eylül 2024 17:05 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Destek ekibimiz ile irtibata geçer misiniz? İyiye değil, en iyiye sahip olmak için Next&NextStar

5 Kasım 2024 20:54

Aynı hata benim cihazımda da var. Çözüm bulabilen oldu mu?

27 Mart 2024 19:46

Aynı hata bende de var acil destek istiyoruz.

Next 2071 Uydu Alıcısı Wi-Fi Bağlantı Sorunu

5 Kasım 2024 21:2114.457

Next 2071 Uydu Alıcısı Pişmanlıktır

2 Nisan 2024 05:1510.972

Yaklaşık 1 ay önce next 2071 uydu cihazı aldım. Uydum bozulduğu için tercih ettim. Fakat gecen hafta güncelleme hatası d...

1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Next&Nextstar QLED 65 İnç Android TV Sorunu

Next&NextstarQLED 65 İnç Android TV Sorunu

Enes
Next&Nextstar 4K TV Stick Açılmıyor!

Next&Nextstar 4KTV Stick Açılmıyor!

Osman
Next&Nextstar 2071 Arızası!

Next&Nextstar2071 Arızası!

Umut
Next&Nextstar  Wi-fi Alıcısı Sorunu

Next&NextstarWi-fi Alıcısı Sorunu

Özlem
Next&Nextstar  4 K Android Box Sorunu!

Next&Nextstar  4K Android Box Sorunu!

Önder
Next&Nextstar Açılmama Problemi Var