Kara sonuçtan çok memnun

Nesine.com Kupon Tuttu Ama Para Gelmedi
02 Şubat 2024 03:03
Kara'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Nesine”

Kuponum tuttu ama yanında çarpı işareti var. Param gelmedi. 'Maç sonucu KG var' dedim, maç 1-1 bitti ama çarpı işareti var ve para gelmedi. MS 1.5 üst oynadım, 4 gol oldu. Maçta yine yanında çarpı işareti var ve para gelmedi. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

02 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

02 Şubat 2024 09:10

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

02 Şubat 2024 09:13

Nesine.com'a teşekkür ediyorum sorunumu çözdüler. Geri dönüşleri çok hızlı oldu tekrardan teşekkür ederim

02 Şubat 2024 10:07

Teşekkürler Nesine