İzmir Karşıyaka Fen Bilimleri Nazmi Arıkan Çarşı LGS Bölümü,

25 Temmuz 2024 01:58

İzmir Karşıyaka Fen Bilimleri Nazmi Arıkan Çarşı, Yalı LGS bölümündeki Müdür B***** B******, rehberlik, yerleştirme, kurum yöneticiliği konusunda hiçbir şey bilmiyor. Bomboş, içi boş, bilgisi hiç yok. Ondan bundan duyduklarıyla hareket edip araştırmadan, soruşturmadan velilerden aldığını başka bir öğrenciye, veliye satan bir müdür. M***** L**** Lisesi nereye taşınmış diye soruyorum, bana TOKİ'ye diyor. Ben M***** L**** Lisesi'ni bilgisayardan araştırıyorum, adresine bakıyorum, okul Mustafa Kemal Lisesi'ne, Körfez Köyü Sitesi'ne taşınmış. Okula gidip bakıyorum, Allah'tan ben araştırmıştım. Müdür B***** B******'nın hiçbir bilgisi yok. Dershanenin ticarethane olmasını bir kenara bıraktım, rehberlik alanında, okul yerleştirme, açıklama, vs. B***** Bey hiçbir konuda bir şey bilmiyor. Bana 'Nereye istersen şikayet et, sen bilirsin.' diyebiliyor. Bana 'Git, müdürümüz M**** Bey'e diğer şubemizde öğleden sonra orada oluyor. Onunla konuş rehberlik hakkında.' diyebiliyor. Kurumun sahibi yetkilisi kurucusu H**** Bey, ama beni başkasına yönlendiriyor. Dershanenin sitesine girdim, yorum yaptım ve bunu telefonda söyledim dershanedeki bayana (10 senedir orada çalışıyormuş), H**** Bey'le beni görüştürecek. Bundan bile emin değilim. Gerçek yetkiliyle telefonda görüşebilecek miyim?

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Karşıyaka Çarşı Fen Bilimleri Rehberlik F****** Hanım

23 Temmuz 2024 15:35
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bir Dershanede İletişim ve İlgi Sorunları

18 Haziran 2025 23:06
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Yerine Ticarethane: Hayal Kırıklığı

14 Ekim 2024 10:27

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Sancaktepe  Vaat Edilmeyen Hizmetler Ve Eksik Dersler

08 Eylül 2024 02:40
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Servis Hizmeti Mağduriyeti: Çözüm Üretilemeyen Taşıma Sorunu

13 Mart 2025 05:47