Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Karşıyaka Çarşı Fen Bilimleri Rehberlik F****** Hanım

23 Temmuz 2024 15:35

Karşıyaka Fen Bilimleri Nazmi Arıkan Çarşı şubesinin Rehberlik uzmanı F****** Hanım'ın okullar, liseler, meslek liseleri bölümleri, dalları hakkında hiçbir bilgisi yok. O veliden, bu veliden, o öğrenciden, bu öğrenciden duyumlar alıp, ona göre kendince bir şeyler katıp dershane velilerine, öğrencilerine aktarıyor. Bomboş bir rehberlik, içi boş tamamıyla bilgi yok, yönlendirme yok. Veliye, öğrenciye diyor ki: 'O okula baktın mı, sordun mu, o bölümü araştırdın mı? Ben bakamadım, unuttum. O okul taşındı değil mi? Biliyordum, unuttum. Bana dönün diyorum, siz okulun uzman rehberliğini arayın.' diyebiliyor. Saygısızca beni veli grubundan çıkarabiliyor, işine gelmediğim için bana haddimi bildiriyor aklınca. Nasılsa bütün veliler benden memnun, bir veli sorunlu bana inanırlar diye F****** Hanım saygısızca veliye, öğrenciye istediği gibi söyleniyor, davranıyor. Nasılsa bir veli gider, bir veli gelir. Kurumda ben müdürüm, kurum bana inanır. F****** Hanım diğer uzman rehberlerin ve diğer öğretmenlerin de ayağını kaydırıyor. İzmir Karşıyaka Nazmi Arıkan Çarşı dershanesinde bomboş, içi boş bir uzman rehber var.

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Sancaktepe  Vaat Edilmeyen Hizmetler Ve Eksik Dersler

08 Eylül 2024 02:40
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Yerine Ticarethane: Hayal Kırıklığı

14 Ekim 2024 10:27
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bir Dershanede İletişim ve İlgi Sorunları

18 Haziran 2025 23:06
Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Eğitimci Nazmi Arıkan'ın Bıraktığı Miras Hayal Kırıklığı

28 Ağustos 2023 19:38